the journey

Voor ondernemers die impact willen maken door middel van een unieke positionering

Omdat jij weet dat ondernemen meer is dan geld verdienen

Jij bent een ondernemer die toe is aan meer. Je bent net begonnen of je bent al een tijdje lekker bezig. Voor jou is ondernemen meer dan geld verdienen. Ondernemen is jouw passie, jouw lust. Jij verrijkt jouw leven door jezelf te zijn, te doen waar jij voor hier op aarde bent. Ondernemen is jouw sleutel tot vrijheid. Vrijheid om te doen wat jij wil, om je leven in te richten hoe jij wil en je eigen geluk te creëren. Om alles uit jezelf te halen en jezelf te blijven uitdagen. Jij bent op zoek naar een manier om een duurzame basis neer te zetten, een lekkere omzet te draaien zodat je geen geldzorgen meer zult ervaren én mega impact te kunnen maken in jouw branche. En dit is precies waar onze wegen elkaar gaan kruisen.

Alweer een coaching traject?

Ja en nee. Het is inderdaad een traject, maar het is er één zoals je nog nooit gezien hebt

Geen "one fits all"

Ik leer je geen "one fits all" strategie. Jouw onderneming is uniek. Daar hoort een op maat gemaakte strategie bij die resultaten oplevert én jou blij maakt. Bestaat er nog geen strategie voor jouw grootste plannen? Dan bedenken we er zelf toch één? 

Flink aan de bak

Natuurlijk kun je weken- of zelfs maandenlang alles leren over ondernemen. Maar daarvoor zijn we hier niet. We gaan het DOEN.  Geloof me: de snelheid van implementatie bepaalt het succes van jouw bedrijf.  

Vette shit!

We zetten geen 13 in een dozijn onderneming neer. We maken toffe shit waarmee jij je concurrentie het nakijken geeft. En die ideale klant? Denk maar niet dat die nog om jou heen kan.

Ondernemen = vrijheid

Ik ben hier om jouw ondernemersreis te vergezellen. Ik laat jou zien hoe jij kunt genieten van deze reis, trots bent op wat je neerzet en nog gaat doen. ik leer jou hoe je altijd kunt overleven, door gebruik te maken van bijvoorbeeld slimme automatiseringen, zodat jouw bedrijf achter de schermen altijd doorloopt. Hoe en wanneer het slimste moment is om personeel aan te nemen, hoe je moeiteloos meer leads kunt genereren en volgers kunt omzetten tot kopers. Dit geeft jou de superkracht om, op wat voor moment dan ook of in wat voor omstandigheden jij ook zit, jij jezelf uit iedere situatie red. Zo ontwikkel jij die o zo belangrijke growth mindset, waarmee je kansen ziet en deze - niet geheel onbelangrijk - direct benut.

GA MEE OP REIS 

Ik had echt nood aan iemand met dezelfde bruisende energie. Iemand die durft verder te kijken, veel verder dan de meeste business coaches! Ik wilde leren hoe ik al mijn duizenden ideeën concreet kon gieten in stukjes aanbod die hapklaar online konden worden verkocht. Haar energie en visie waren precies wat ik nodig had. Aanvankelijk stond ik nog aan het begin van het opstarten van mijn onderneming, maar dankzij Iris heb ik high-end klanten kunnen bereiken en is mijn omzet aanzienlijk gestegen.
Ik raad dit traject aan iedereen aan die zijn onderneming een boost wil geven. Je maakt in korte tijd enorme sprongen en bereikt sneller je doelen. Mijn dankbaarheid voor Iris is groot; zij is een bijzondere goede vriendin en mijn grootste supporter geworden.

- ANONIEM

"IK HAD MIJN NIEUWE AANBOD VAN €11.500 DANKZIJ IRIS BINNEN 24 UUR VERKOCHT"

" Ik ben super blij met het coachingstraject! Voorafgaand voelde ik me onzeker en dat zag ik terug in mijn resultaten. Ik besefte dat ik veel te weinig vroeg voor mijn diensten (€50 voor een fotoshoot) en moest keihard werken om rond te komen. De begeleiding was top: wekelijkse online calls en een persoonlijke 1-op-1 live dag. En het beste was dat ik altijd via Whatsapp vragen kon stellen en snel reactie kreeg. Iris gaf niet alleen goede tips, maar hielp me ook met templates en teksten. Het traject heeft me zoveel opgeleverd! Ik ben zelfverzekerder geworden, durf nu betere prijzen te vragen en weet waar ik met mijn bedrijf naartoe wil. Ik raad dit coachingstraject echt aan als je serieus wilt groeien! De persoonlijke aanpak is Business Boost en de directe feedback is super waardevol. Deze investering is absoluut de moeite waard. Het heeft mijn bedrijf laten groeien, mijn zelfvertrouwen versterkt en me geholpen om mijn doelen helder te krijgen. Echt een aanrader! "

- quincy de ruiter, QR-Photography

"ik heb nu in 2 maanden €6.000 verdiend"

- Rosanne de Leeuw

"Nu bijna een halfjaar geleden ben ik begonnen bij Iris met het Coaching Traject. Nog steeds ben ik hier elke dag heel blij mee, want alleen was ik nooit zo ver gekomen. Iris helpt je graag en heeft veel ideeën om jouw onderneming naar een hoger leven te tillen! Elke inspiratiedag is weer een feestje om naar toe te gaan en ook tijdens de online meetings krijg je weer een lading vol inspiratie om mee aan de slag te gaan! Helaas is het voor mij nu bijna klaar, maar ik weet nu wel wat ik moet doen en waar ik aan moet werken! Ik raad het iedereen aan om, als je jouw fotografie onderneming nu echt serieus wilt maken, het Coaching Traject bij Iris te volgen. Het is elke investering dik waard!"

"Iris helpt je graag en heeft veel ideeën om jouw onderneming naar een hoger leven te tillen!"

Deze ondernemers gingen jou al voor

Samen tillen jouw onderneming naar ongekende hoogtes

Ik zal meteen met de deur in huis vallen. Ondernemen is niet makkelijk. Het is hard werken, veel leren en je zult jezelf continu buiten je comfortzone moeten begeven. Maar.. trust me, het is het meer dan waard! Ondernemen is FAN-TAS-TISCH! Het is zo ontzettend gaaf om jouw eigen brand op te zetten en hier vervolgens de vruchten van te mogen plukken. Het geeft vrijheid, geluk, geld en ontzettend veel voldoening. En dit gun ik jou! Want jij kan dit. En ik help jou daarbij, omdat ik wil dat jij van jouw droom jouw succes maakt.

Zelf heb ik 5 succesvolle ondernemingen opgezet waarvan ik er één goed verkocht heb. Ik heb al verschillende jaren ondernemers en bedrijven mogen ondersteunen als business strateeg, consultant en coach. Ik ben een echte duizendpoot die graag buiten de lijntjes kleurt, continu nieuwe strategieen en skills bijleert en al mijn kennis graag doorgeeft aan andere ondernemers, zodat ook zij hun dromen kunnen waarmaken zoals ik dit zelf ook heb mogen doen.

Impact
Innovators

Dream
Builders

Iconic
Creators

Jij volgt de route van een Impact Innovator wanneer je:

Je bedrijf staat en loopt

Je een stabieler inkomen wilt

Passief inkomen wilt genereren

Impact wilt maken met wat jij doet

Klaar voor het echte werk

Jouw bedrijf uniek wilt maken 

Je eigen weg wilt gaan

Werk in privé meer in balans wilt

Om een Iconic Creator te worden ben jij:

Je omzet is nu 5 - 10 K p/m

Aan het begin staat van de ondernemersroute

Ondernemers skills wilt leren

Dit startpunt is perfect voor jou wanneer je:

3 succes roads

De 3 manieren om met mij samen te werken, AFHANKELIJK VAN JOUW PLEK OP DE ONdERNEMERSROUTE

Vooral wilt gaan doen

Je baan wilt gaan afbouwen 

Je omzet is nu 0 - 2 K p/m

Je omzet is nu 2 - 5 K p/m

Mijn visie

Wat mij onderscheidt van de rest? Ik ga met jou de diepte in, de unieke aanpak en de echte actie die we samen ondernemen. Waar veel strategen en business coaches zich beperken tot theoretische kaders en standaardstrategieën – vaak saai en niet aangepast aan jouw unieke situatie – kies ik voor een dynamische en betrokken benadering. Ik begrijp dat geen enkele ondernemer hetzelfde is; daarom start ik met een grondige analyse van jouw passies, vaardigheden en ware ambities. Samen verkennen we wat de te nemen stappen zijn om toe te groeien naar die topondernemer die je wil zijn.

Vervolgens zoomen we in op jouw ideale klant, analyseren we de concurrentie en identificeren we niet eerder benutte kansen in de markt. Dit vormt de basis voor het ontwikkelen van een onweerstaanbaar aanbod; een aanbod dat niet alleen perfect aansluit bij jouw USP's, maar ook direct de aandacht van jouw ideale klant grijpt, resulterend in een significante boost in verkopen.

Maar daar stoppen we niet. Samen creëren we een marketingconcept dat de markt nog niet eerder heeft gezien. We bouwen aan een iconische branding en een website die niet alleen visueel verbluffend is, maar ook de essentie van jouw vernieuwde aanbod weerspiegelt. Zelfs als je al een website hebt, zullen we deze gieten we jouw vernieuwde, frisse aanbod in een verbluffend, nieuw webdesign tot een volledig nieuwe, aangezien de kans klein is dat je huidige site al past bij dit frisse concept.

Het hoogtepunt? Een spectaculaire lancering. We bekijken welke processen we kunnen automatiseren om je bedrijf efficiënter te maken, waarna we vol energie de markt op gaan. Dit alles doen we niet alleen praten, maar vooral ook door te doen. Tijdens mijn traject organiseren we bijvoorbeeld een live dag waarin we daadwerkelijk jouw nieuwe website bouwen, zodat je naar huis gaat met een compleet en esthetisch krachtig online platform.

Samen zullen we niet alleen dromen, maar ook daadwerkelijk realiseren. Dat is het verschil. Dat is hoe we samen knallen.

die mij onderscheid van andere coaches en strategen

De route

Bekijk waar jij als ondernemer staat en zo welk traject er bij je past

In het ondernemerschap doorloop je verschillende fases, elk met unieke uitdagingen. Voor elke fase bied ik een op maat gemaakt traject aan, gericht op de specifieke behoeften van die periode. Deze aanpak zorgt ervoor dat je gerichte ondersteuning krijgt die direct toepasbaar is, waardoor je efficiënter groeit en valkuilen vermijdt. Mijn trajecten zijn ontworpen om jouw succes te maximaliseren door je bedrijfsvoering te versterken en je voor te bereiden op de volgende groeifase. Zo bouw je aan een duurzame toekomst voor je onderneming met de juiste begeleiding op het juiste moment.

In welke fase zit jij met je onderneming?

In het ondernemerschap doorloop je verschillende fases, en jij weet het ook: every level has its own devil. Daarom vind je voor ieder level een op maat gemaakt traject, gericht op jouw behoeften. Voor elke fase bied ik een op maat gemaakt traject aan, gericht op de specifieke behoeften van die fase. Deze aanpak zorgt ervoor dat je gerichte ondersteuning krijgt die direct toepasbaar is, waardoor je efficiënter groeit en valkuilen vermijdt. Mijn trajecten zijn ontworpen om jouw succes te maximaliseren door je onderneming te laten groeien en je voor te bereiden op de volgende groeifase. Zo bouw je aan een duurzame toekomst voor je onderneming met de juiste begeleiding op het juiste moment.

No time to waste

Instappen op het perfecte moment? Ik zal je alvast uit je droom helpen: Er is nooit een perfect moment. Jij kunt nu het perfecte moment creëren om er nu ECHT voor te gaan. Om echt te gaan knallen en jezelf de handvaten te gunnen die jij nodig hebt op jouw ondernemingsreis om een succesvol bedrijf op te bouwen wat bij jou past. Zodat jij meer rust gaat ervaren in je koppie omdat je werkt met duidelijke kaderes, meer omzet gaat genereren wat gaat zorgen voor financiele rust en geluk omdat jij een onderneming hebt waar jij compleet jouw ei in kwijt kunt en gevouwen is om jouw privé leven heen.

Dit gaan we tijens het traject doen

Om jouw onderneming naar het volgende level gaat brengen

De route die we samen afleggen

Om jouw onderneming naar het volgende level te brengen

De grootste verschillen

tussen de trajecten in één overzicht

Niveau

Aantal personen in groep

Duur

Wat we gaan doen

Doe dagen

Coaching sessies

Begeleiding

Website en branding

Bonussen

iconic creators

impact innovator

Dream builders

Starters. Omzet  0 - 2 K p/m

12

6 maanden

Opbouwen

2

Q&A met de groep

Via community

Ga je zelf doen

2 cursussen t.w.v. €749

Gevorderd. Omzet  2 - 5 K p/m

6

6 maanden

Opschalen

2

Q&A met de groep + 1:1

Via community

Ga je zelf doen

2 cursussen t.w.v. €749

Prof. Omzet  5 - 10 K p/m

1

6 maanden

Afbouwen

2

1:1 calls

Whatsapp support

Gaan wij voor je maken

Brandingshoot t.w.v. €1499

de grootste verschillen

tussen de trajecten in één overzicht

Niveau

Groepsgrootte

Duur

Q&A's

Community

2 cursussen

Doe-dagen

Academy

1:1 sessies 

Whatsapp sup.

Brandingshoot

Website + Br.


0-2K P/M

12

6 m.

Zelf maken


2-5K P/M

6

6 m.

Zelf maken


5-10K P/M

1

6 m.Bekijk

Bekijk

Bekijk

FAQ

01 "Hoe snel behaal ik resultaat?"

Misschien niet het antwoord wat je horen wil, maar de sleutel tot snel succes ligt bij jouzelf. Ik ben geen coach die jou gouden bergen gaat beloven. Het succes hangt namelijk grotendeels af van jou als ondernemer. Jouw mindset, in dermate dat jij jezelf inzet en de snelheid dat je kunt implementeren. Dat gezegd hebbende, werken we met een actiegericht plan wat jou duidelijke handvaten en kaders gaat geven om jouw onderneming naar nieuwe hoogtes te kunnen tillen. We gaan samen tijdens de live dagen flink aan de slag. Daarbuiten dien jij zelf aan de slag te gaan met jouw onderneming. 

02 "Op welke data vallen de livedagen en wat houden deze in?"

Tijdens de livedagen gaan we echt werken aan je bedrijf. We gaan concreet dingen uitvoeren. Op de eerste dag gaan we de website maken en op de andere dag gaan we een lanceringsplan schrijven en content hiervoor maken. Zo ga jij naar huis met niet alleen een plan, maar ook al de uitvoering ervan! De data van de livedagen zijn nog niet bekend. Deze gaan we samen plannen zodat er zo veel mogelijk van jullie bij kunnen zijn. Deze waardevolle live dagen zullen plaatsvinden in mijn studio in Someren.

03 "Ik twijfel nog. bied je deze trajecten nog vaker aan?"

Ik ben een ondernemer die onderneemt vanuit plezier. Ik heb ontzettend veel zin om met iedereen van start te gaan met deze trajecten op 18 maart. Ik kan niet beloven dat ik deze trajecten in het vervolg nog een keer ga geven. Wanneer je twijfelt of dit wel het juiste moment is en of een van de trajecten bij je past adviseer ik je om een 10 minuten call in te plannen. Dan kunnen we samen kijken of een van de trajecten bij je past.

04 "Ik heb al een website. Is dat een probleem?"

Tijdens het traject gaan we voor jou een concept uitwerken wat jou een unieke positionering op de markt gaat opleveren. Aan de hand van jouw gekozen doelgroep gaat we het gat in de markt zoeken, hier een perfect aanbod voor maken en het gehele concept hier omheen verzinnen. We kijken vervolgens naar welke branding hier perfect bij aansluit en gaan dan een gloednieuwe website voor jou bouwen die echt WAUW is! Daarnaast sluit deze aan bij jouw ideale klant, gaan we veel op de website automatiseren wat jou meer tijd en rust gaat opleveren en waardoor klanten sneller een aankoop zullen doen. Trust me, dit gaat zoveel gaver en praktischer worden dan de website die je nu al hebt! Dat beloof ik je.

Plan een call

Geheel vrijblijvend

Twijfel je nog, heb je nog vragen of wil je graag dat ik met je meedenk of het traject wel bij je past? Je kunt geheel vrijblijvend een videocall van 30 minuutjes met me inplannen. Zo kan ik al je vragen beantwoorden en kunnen we samen kijken of het traject bij je past. 

let's call!

Get on the vip list

Geloof me, deze emails wil je wel ontvangen. Schrijf je in om tips en inzichten over creatief ondernemen te ontvangen. Je kunt je altijd weer uitschrijven.

@irisvanmeijl