Coaching

creative business coaching

Subheading

Herken je dit?

V

Voel je je overweldigd door een gebrek aan creatieve ideeën en ben je constant bezig om de concurrentie bij te benen? Merk je dat je keihard moet werken om genoeg inkomen te genereren, waardoor je nauwelijks vrije tijd overhoudt? Ben je onmisbaar geworden in je bedrijf en zit je vast in een routine waarin je altijd hetzelfde doet? Heb je het gevoel dat je geen tijd hebt om aan je bedrijf te werken en te groeien, waardoor je geen leuke en dankbare klanten aantrekt?

Vaak komt dit doordat je te veel in je bedrijf opgaat en daardoor de nieuwe inzichten mist die nodig zijn voor groei. Je hebt geen goede helikopterview meer en je ziet niet wat je bedrijf nodig heeft om te evolueren. Hierdoor loop je achter de feiten aan en blijf je in de overlevingsmodus hangen. Het is tijd om tijd vrij te maken om aan je bedrijf te werken en je creativiteit te stimuleren.


Je kei hard door jouw plafond zou breken? Flink kan gaan knallen met jouw business in minder tijd met meer omzet? Klinkt te mooi om waar te zijn? Zeker niet. Dit is makkelijker dan je denkt.

Je barst van de nieuwe ideëen en inzichten die jouw onderneming super succesvol gaan maken en zo je concurrentie het nakijken geeft.

Hij fijn zou het zijn als je weer lekker vrije weekenden hebt, je sociale leven weer terug krijgt, op een doordeweekse dag random kunt beslissen om een middag vrij te nemen omdat alles toch wel door draait wanneer jij er niet bent? 

Die toffe klanten gaat binnenhalen die graag flink voor jou willen betalen. Jouw grootste fans zijn en jouw werk, tijd en inzet enorm waarderen.


Hoe zou het voor je zijn als..

Je nu actie onderneemt. Ik kan je hierbij helpen. In mijn coaching programma help ik je om tijd in te plannen voor jezelf en je creativiteit weer te laten stromen. Daarnaast zullen we samen een gameplan maken voor jouw bedrijf. Structuur en inzicht zijn cruciaal, zodat we vervolgens buiten de lijntjes kunnen kleuren en nieuwe ideeën kunnen ontwikkelen die inspelen op de huidige markt.

Met mijn ervaring als succesvolle ondernemer, heb ik geleerd om de markt te observeren, mijn eigen pad te bewandelen en nieuwe verkoopstrategieën en technieken te bedenken. Ik ben een duizendpoot die zichzelf snel kan aanpassen aan veranderingen in de markt. Tijdens het programma begeleid ik je intensief, brainstorm ik met je en kan ik je helpen met teksten, websites, marketingplannen, contentcreatie en nog veel meer. 

Dit is mogelijk als..

Ontdek meer

creativity & business

Start nu met het 3-maanden durend coachingstraject dat speciaal is ontworpen voor ondernemers die echt next level willen gaan en hun creativiteit willen aanwakkeren. Ontdek de kracht van een unieke mix van online en offline sessies, inclusief inspirerende artist dates, om jouw creativiteit te laten stromen en een frisse kijk op jouw bedrijf te krijgen.

Via maandelijkse video calls, 1-op-1 gesprekken en Artist Dates krijg je de inzichten en strategieën die je nodig hebt. Je zult bruisen van ideeën, met een helikopter view naar jouw bedrijf kunnen kijken en een heldere strategie ontwikkelen om meer rust, vrijheid en omzet te ervaren.

Dit exclusieve pilot-traject heeft beperkte plekken beschikbaar voor slechts 4 deelnemers. Grijp deze kans om jouw creativiteit te laten exploderen en grote sprongen te maken met jouw bedrijf. Schrijf je nu in en geef jouw bedrijf de boost die het verdient!

Een Kick-Off sessie met de groep
1x per maand een  1-op-1 call 
1x per maand een groepscall
Groepssupport via WhatsApp
Bonus: Tweedaagse Artist date op locatie

Ontdek meer

Unlock Your Creative Potential and Ignite Business Growth

Boost your business

Wil je jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen en sneller groeien? Dan is het Boost Your Business programma perfect voor jou! Dit intensieve coachingstraject van 2 maanden is ontworpen om je te helpen je omzet te verhogen en je bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Tijdens het Boost Your Business programma krijg je toegang tot mijn expertise en begeleiding op maat. Samen werken we aan het identificeren van jouw specifieke doelen en het ontwikkelen van een strategie om deze te bereiken. We zullen je bedrijfsmodel analyseren, je marketingstrategie versterken en nieuwe groeimogelijkheden ontdekken.

Een Kick-Off sessie op locatie 

Ontdek meer

Een directe lijn met mij via WhatsApp

Iedere week een 30 min. 1-op-1 call 

Bonus: Toeging tot al mijn online cursussen t.w.v. €1196

reviews van deelnemers

- Rosanne de Leeuw

"Nu bijna een halfjaar geleden ben ik begonnen bij Iris met het Coaching Traject. Nog steeds ben ik hier elke dag heel blij mee, want alleen was ik nooit zo ver gekomen. Iris helpt je graag en heeft veel ideeën om jouw onderneming naar een hoger leven te tillen! Elke inspiratiedag is weer een feestje om naar toe te gaan en ook tijdens de online meetings krijg je weer een lading vol inspiratie om mee aan de slag te gaan! Helaas is het voor mij nu bijna klaar, maar ik weet nu wel wat ik moet doen en waar ik aan moet werken! Ik raad het iedereen aan om, als je jouw fotografie onderneming nu echt serieus wilt maken, het Coaching Traject bij Iris te volgen. Het is elke investering dik waard!"

"Iris helpt je graag en heeft veel ideeën om jouw onderneming naar een hoger leven te tillen!"

" Ik ben super blij met het coachingstraject! Voorafgaand voelde ik me onzeker en dat zag ik terug in mijn resultaten. Ik besefte dat ik veel te weinig vroeg voor mijn diensten en moest keihard werken om rond te komen. De begeleiding was top: wekelijkse online calls en een persoonlijke 1-op-1 live dag. En het beste was dat ik altijd via Whatsapp vragen kon stellen en snel reactie kreeg. Iris gaf niet alleen goede tips, maar hielp me ook met templates en teksten. Het traject heeft me zoveel opgeleverd! Ik ben zelfverzekerder geworden, durf nu betere prijzen te vragen en weet waar ik met mijn bedrijf naartoe wil. Ik raad dit coachingstraject echt aan als je serieus wilt groeien! De persoonlijke aanpak is next level en de directe feedback is super waardevol. Deze investering is absoluut de moeite waard. Het heeft mijn bedrijf laten groeien, mijn zelfvertrouwen versterkt en me geholpen om mijn doelen helder te krijgen. Echt een aanrader! "

- quincy de ruiter, QR-Photography

"Deze investering is absoluut de moeite waard"

Get on the vip list

Geloof me, deze emails wil je wel ontvangen. Schrijf je in om tips en inzichten over creatief ondernemen te ontvangen. Je kunt je altijd weer uitschrijven.

@irisvanmeijl