Dream builders

Voor ondernemers die binnen 6 maanden het bedrijf van hun dromen nu écht tot in de puntjes willen neerzetten

GA MEE OP REIS 

Jij wil van jouw passie je werk maken

Jij wilt beginnen met ondernemen of bent net begonnen, omdat jij van jouw grote passie je werk wilt maken. Jij wil een succesvolle onderneming neerzetten die jou vrijheid en geluk brengt, maar hoe graag je ook in het onderste van je tenen voelt dat je wil starten, er blijken nog een paar hobbels die je moet overwinnen

Je weet niet zo goed waar je moet beginnen. Je werkt nu als een kip zonder kop en doet maar wat. 

Je wordt behoorlijk onzeker wanneer jij naar al die andere ondernemers kijkt op instagram. Hen lukt het wel. Waarom mij niet?

Je vind het lastig om jezelf "te verkopen". Je heb nog geen of weinig klanten en de klanten die je nu aantrekt zijn niet je ideale klanten.

Je kan niet wachten om de droomklanten te verwelkomen in je trajecten of hen te helpen met jouw producten, maar je hebt nog geen fatsoenlijke website en je socials zijn een rommeltje. 

Jij hebt nu nog geen kaders om slim te ondernemen, maar wil tegelijkertijd niet het wiel opnieuw uit hoeven vinden, omdat je weet dat dit niet nodig is.

Jij wilt dolgraag minder in loondienst gaan werken of zelfs compleet jouw baan kunnen opzeggen omdat je met je onderneming meer dan genoeg verdient.

Dit ben jij:

Jij bent ontzettend AMBITIEUS. Je durft groot te dromen en neemt het heft in eigen hand om deze dromen NU echt waar te gaan maken.

Jij neemt jezelf serieus en bent bereid om te INVESTEREN in jouw kennis en skills omdat jij weet wat dit jou gaat opleveren: Een mooie financiële basis, succes en vrijheid, zoadat je leeft en werkt op jouw voorwaarden.

Ik rijk jou alle handvaten aan en jij neemt jouw EIGEN VERANTWOORDELIJKHEID om dit uit te voeren en vind het leuk om nieuwe vaardigheden te leren die jou dichter bij jouw doel brengen

Jij wilt gaan STARTEN als ondernemer of bent net gestart. Je omzet ligt op dit moment tussen de 0 - 2K omzet per maand en je wilt groeien naar minimaal 2K omzet per maand.

Jij wilt jouw droom werkelijkheid laten worden

Ik zal meteen met de deur in huis vallen. Ondernemen is niet makkelijk. Het is hard werken, veel leren en je zult jezelf continu buiten je comfortzone moeten begeven. Maar.. trust me, het is het meer dan waard! Ondernemen is FAN-TAS-TISCH! Het is zo ontzettend gaaf om jouw eigen brand op te zetten en hier vervolgens de vruchten van te mogen plukken. Het geeft vrijheid, geluk, geld en ontzettend veel voldoening. En dit gun ik jou! Want jij kan dit. En ik help jou daarbij, omdat ik wil dat jij van jouw droom jouw succes maakt.

Zelf heb ik 5 succesvolle ondernemingen opgezet waarvan ik er één goed verkocht heb. Ik heb al verschillende jaren ondernemers en bedrijven mogen ondersteunen als business strateeg, consultant en coach. Ik ben een echte duizendpoot die graag buiten de lijntjes kleurt, continu nieuwe strategieen en skills bijleert en al mijn kennis graag doorgeeft aan andere ondernemers, zodat ook zij hun dromen kunnen waarmaken zoals ik dit zelf ook heb mogen doen.

ik voel 'm!

Dream Builders

Start met het bouwen van jouw droombedrijf 

6 maanden coaching
6x Q&A
3x Masterclasses
2x live Builddays
Online Community
Bonus: 2 cursussen

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden

Na deze reis..

Heb jij een aanbod waarbij jij een dikke, vette YES voelt

Dit wil ik ook

Staat jouw onderneming als een huis op een ijzersterke fundering

Heb jij een duurzame strategie die jou op lange termijn nieuwe leads gaat opleveren

Heb je een unieke branding waar jij retetrots op bent

Een nieuwe iconische website waar niet alleen jij blij van wordt, maar ook jou meer ideale klanten gaat opleveren

Maak jij je geen zorgen meer over het aantrekken van goed betalende én de allerleukste klanten

Dit zit er allemaal bij

6 Q&A's

Iedere maand hebben we een live Q&A. Tijdens de Q&A beantwoord ik al jouw business vragen en kijken we wat jij nodig hebt om jouw droombedrijf te bouwen

3 masterclasses

Om de maand vind er een online masterclass plaats. Zo leer je stapsgewijs je bedrijf opbouwen en belangrijke skills die je nodig hebt als ondernemer.

community

In dit groepstraject zit een toffe online community met alle deelnemers waarbij je onderling ideëen uitwisselt, gaat netwerken en elkaar verder helpt.

2 Builddays

Bij het Dream Builders traject zitten 2 Builddays inbegrepen. Dit zijn live "doe" dagen op locatie waarbij we onder andere teksten, de website en je branding realiseren.

Bonus: In business

Je ontvangt als bonus de cursus In Business t.w.v. €549. Deze cursus in jouw guideline bij het opzetten van jouw onderneming. Van mindset tot sales.

Bonus: Cursus instagram

Je ontvangt als bonus de cursus Geld verdienen met Instagram t.w.v. €249. In deze cursus leer je hoe je instagram inzet als marketing tool.

6 Q&A's

Iedere maand hebben we een live Q&A. Tijdens de Q&A beantwoord ik al jouw business vragen en gaan we kijken wat jij nodig hebt om jouw droombedrijf te bouwen

Dit zit er allemaal bij

3 masterclasses

Om de maand vind er een online masterclass plaats. Zo leer je stapsgewijs je bedrijf opbouwen en belangrijke skills die je nodig hebt als ondernemer.

Bonus: Cursus instagram

Je ontvangt als bonus de cursus Geld verdienen met Instagram t.w.v. €249. In deze cursus leer je hoe je instagram kunt inzetten als marketing tool.

Community

In dit groepstraject zit een toffe online community met alle deelnemers waarbij je onderling ideëen uitwisselt, gaat netwerken en elkaar verder helpt.

2 builddays

Bij het Dream Builders traject zitten 2 Builddays inbegrepen. Dit zijn live "doe" dagen op locatie waarbij we onder andere teksten, de website en je branding realiseren.

Bonus: Cursus in business

Je ontvangt als bonus de cursus In Business t.w.v. €549. Deze cursus in jouw guideline bij het opzetten van jouw onderneming. Van mindset tot sales.

De meest voorkomende struikelblokken? Een helder businessplan missen, geen duidelijke doelgroep hebben, de financiën niet op orde hebben, en onderschatten hoe belangrijk marketing is. Voeg daar een snufje "ik doe maar wat" aan toe, en het recept voor een moeilijke start is compleet.

Starten met je eigen bedrijf is net zoals surfen: je moet de juiste golf pakken, anders beland je in het water voordat je het weet. Veel startende ondernemers springen vol enthousiasme in het diepe, maar ontdekken al snel dat ze zonder zwembandjes in een oceaan van uitdagingen terecht zijn gekomen. Het is niet zomaar iets; een eigen bedrijf starten is een avontuur dat moed, doorzettingsvermogen, maar vooral ook kennis vereist.

Maar geen zorgen, dat is precies waarom mijn 6-maanden traject er is! We gaan niet alleen voor de basis; we bouwen een bedrijf dat écht impact maakt. Een bedrijf dat niet alleen overleeft, maar floreert. Een bedrijf dat jouw dromen waar maakt.

Samen gaan we stap voor stap jouw onderneming van de grond af aan opbouwen, met aandacht voor elk cruciaal aspect van succesvol ondernemen. Van het finetunen van jouw unieke concept tot het ontwikkelen van een onweerstaanbaar aanbod, en van het slim inzetten van marketing tot het beheren van je financiën. We laten niets aan het toeval over.

Dus, ben je klaar om de ondernemer in jezelf naar boven te halen? Ben je klaar om een bedrijf te bouwen dat niet alleen bestaat, maar echt impact maakt? Samen gaan we dit avontuur aan. Ik beloof je, het wordt een reis die je leven zal veranderen.

Samen maken we jouw dromen waar. Samen.

Dit is wat ik vaak mis zie gaan

Waarom deze reis anders is

Dan de reizen die je al kent

Geen "one fits all"

Ik leer je geen "one fits all" strategie. We kijken naar welke strategie bij jou en je onderneming past.  En bestaat er nog geen strategie voor wat jij wil? Dan bedenken we toch een super toffe nieuwe strategie? 

We gaan echt doen

Natuurlijk kan ik je heel veel leren over ondernemen, maar we gaan niet alleen praten maar juist vooral lekker DOEN! We gaan onder andere samen tijdens de Builddays een super toffe website maken, gaan je branding flink aanpakken en zorgen dat jouw teksten on point zijn.

Vette shit!

We zetten geen 13 in een dozijn onderneming neerzetten. We gaan toffe shit maken waarmee jij echt impact maakt en je concurrentie het nakijken geeft en waardoor jouw ideale klant niet langer meer om jou heen kan. 

Alles op één plek

Alles wat je krijgt, van cursussen, Q&A sessies tot community vind je gemakkelijk op één plek . Je kunt alles zowel via je laptop als via de app op je smartphone vinden. Zo kun je altijd en overal het traject volgen.

Het dream builders traject is echt voor jou wanneer je...

Een ondernemer bent die vindingrijk is, zelfstandig kan werken en het leuk vindt om nieuwe skills te leren. Jij wilt graag kaders waarbinnen je kunt werken en vanuit daar kun jij zelf lekker gaan knallen

Dit traject is niet geschikt voor jou wanneer je het lastig vindt om nieuwe dingen te leren, niet goed overweg kunt met social media en graag helemaal aan de hand meegenomen wilt worden.

Minstens een halve dag per week beschikbaar bent om aan je bedrijf te werken. Hoe meer werk je in korte tijd kunt verzetten des te sneller je succes zult behalen.

Dit traject is niet geschikt voor jou wanneer je totaal geen tijd hebt. Kijk eerst naar je prioriteiten en of een onderneming opzetten binnen jouw huidige leven haalbaar is.

jezelf serieus neemt en er echt voor wilt gaan! Jij wilt deze stap gaan maken voor jezelf en de vrijheid die het je gaat opleveren. Buiten je comfortzone treden? Ja joh, als dat nodig is om jouw doele te brereiken, doe je dat zonder twijfel.

Dit traject is niet geschikt voor jou wanneer je niet gemotiveerd bent, je het alleen maar doet om geld te verdienen, op zoek bent naar een quick fix of niet bereid bent om hier tijd in te moeten steken. 

Deze route gaan we samen afleggen in het Dream Builders Traject

ik wil erbij zijn

De investering voor het traject is nu €349 per maand. Dit bedrag is exclusief 21% btw. Wanneer je ervoor kiest om in één keer te betalen krijg je €95 korting, dus betaal je €1999 (excl btw) in plaats van €2094.

Trust me, dit is echt een no brainer! Dit bedrag is alleen zo laag omdat ik het nu voor de eerste keer geef. De volgende keer zal de prijs gegarandeerd stijgen.

Heb je al gezien dat je na het traject ook nog eens een nieuwe branding en website hebt? Even voor jouw idee: Wanneer jij een website wil die letterlijk door het scherm heen schittert, ben je al minimaal €2.000 kwijt. Branding? Tel er nog maar een kleine €1.000 bij op. Onderhoud? Uitzoekwerk? Houd je uren maar bij x je uurtarief en weet wat je kwijt bent. 

Kostbare tijd en vooral onnodig geld. Daar word je niet vrolijk van. 

Dit traject kost €1999. Tel uit je winst. Maar het draait niet alleen om het geld. Voor dat bedrag heb jij niet alleen een hele hoop kennis, skills, staat jouw bedrijf en weet jij hoe je klanten kunt aantrekken, maar heb jij dus ook samen met mij een super toffe website gebouwd waar je zelf alle ins- en outs van weet en dus ook zelf makkelijk kunt onderhouden. Ga eens even na hoeveel geld en tijd je jezelf bespaard!

De investering

€349 (excl btw) per maand
of €1999 (excl btw) wanneer je in één keer betaalt

Ik had echt nood aan iemand met dezelfde bruisende energie. Iemand die durft verder te kijken, veel verder dan de meeste business coaches! Ik wilde leren hoe ik al mijn duizenden ideeën concreet kon gieten in stukjes aanbod die hapklaar online konden worden verkocht. Haar energie en visie waren precies wat ik nodig had. Aanvankelijk stond ik nog aan het begin van het opstarten van mijn onderneming, maar dankzij Iris heb ik high-end klanten kunnen bereiken en is mijn omzet aanzienlijk gestegen.
Ik raad dit traject aan iedereen aan die zijn onderneming een boost wil geven. Je maakt in korte tijd enorme sprongen en bereikt sneller je doelen. Mijn dankbaarheid voor Iris is groot; zij is een bijzondere goede vriendin en mijn grootste supporter geworden.

- ANONIEM

"IK HAD MIJN NIEUWE AANBOD VAN £11.500 DANKZIJ IRIS BINNEN 24 UUR VERKOCHT"

" Ik ben super blij met het coachingstraject! Voorafgaand voelde ik me onzeker en dat zag ik terug in mijn resultaten. Ik besefte dat ik veel te weinig vroeg voor mijn diensten (€50 voor een fotoshoot) en moest keihard werken om rond te komen. De begeleiding was top en het beste was dat ik altijd via Whatsapp vragen kon stellen en snel reactie kreeg. Iris gaf niet alleen goede tips, maar hielp me ook met templates en teksten. Het traject heeft me zoveel opgeleverd! Ik ben zelfverzekerder geworden, durf nu betere prijzen te vragen en weet waar ik met mijn bedrijf naartoe wil. Ik raad dit coachingstraject echt aan als je serieus wilt groeien! De persoonlijke aanpak is Business Boost en de directe feedback is super waardevol. Deze investering is absoluut de moeite waard. Het heeft mijn bedrijf laten groeien, mijn zelfvertrouwen versterkt en me geholpen om mijn doelen helder te krijgen. Echt een aanrader! "

- quincy de ruiter, QR-Photography

"ik heb nu in 2 maanden €6.000 verdiend"

- Rosanne de Leeuw

"Nu bijna een halfjaar geleden ben ik begonnen bij Iris met het Coaching Traject. Nog steeds ben ik hier elke dag heel blij mee, want alleen was ik nooit zo ver gekomen. Iris helpt je graag en heeft veel ideeën om jouw onderneming naar een hoger leven te tillen! Elke inspiratiedag is weer een feestje om naar toe te gaan en ook tijdens de online meetings krijg je weer een lading vol inspiratie om mee aan de slag te gaan! Helaas is het voor mij nu bijna klaar, maar ik weet nu wel wat ik moet doen en waar ik aan moet werken! Ik raad het iedereen aan om, als je jouw fotografie onderneming nu echt serieus wilt maken, het Coaching Traject bij Iris te volgen. Het is elke investering dik waard!"

"Iris helpt je graag en heeft veel ideeën om jouw onderneming naar een hoger leven te tillen!"

Deze avonturiers gingen jou al voor

samenwerkingen met eerdere startende ondernemers 

samenwerkingen met eerdere startende ondernemers 

FAQ

01 "Ik werk nog full-time in loondienst. Kan ik dan meedoen?"

Zeker! Ook wanneer je nog in loondienst werkt kun je meedoen aan het traject. Zelf heb ik ook mijn bedrijf opgezet in de tijd dat ik aan het afstuderen was en op veel avonden en weekenden in loondienst werkte. Wanneer je wil groot genoeg is, is er veel mogelijk. Ben wel realistisch naar jezelf. Wanneer je bijvoorbeeld maar 2 uurtjes per week vrij kunt maken voor het opbouwen van je onderneming zal het vrij lastig gaan worden. Zorg dat je minimaal één dag of meerdere avonden in de week beschikbaar bent om aan je bedrijf te werken. Heb je dit niet en wil je toch gaan ondernemen? Kijk dan of het mogelijk is om een halve of hele dag minder te gaan werken. 

02 "Op welke data vallen de builddays en wat houden deze in?"

De Builddays zijn live dagen waarin we echt gaan werken aan je bedrijf. We gaan concreet dingen uitvoeren. Op de eerste dag gaan we de website maken en op de andere dag gaan we een lanceringsplan schrijven en content hiervoor maken. Zo ga jij naar huis met niet alleen een plan, maar ook al de uitvoering ervan! De data van de Builddays zijn nog niet bekend. Deze gaan we samen plannen zodat er zo veel mogelijk van jullie bij kunnen zijn. Deze waardevolle live dagen zullen plaatsvinden in mijn studio in Someren.

03 "Ik heb nog geen concreet idee voor mijn bedrijf. Is dat erg?"

Ook wanneer je nog geen concreet idee hebt voor je bedrijf of misschien twijfelt tussen verschillende concepten kun je gewoon meedoen met het traject. Tijdens het traject ga je leren hoe je voor jou de beste keuze kunt maken met betrekking tot een slim verdienmodel, maar ook wat jou het meeste energie zal geven op de lange termijn. Daarnaast zal ik natuurlijk ook mijn mening geven over wat mij het slimste concept is om uit te gaan werken.

04 "Ik heb al een website. Is dat een probleem?"

Tijdens het traject gaan we voor jou een concept uitwerken wat jou een unieke positionering op de markt gaat opleveren. Aan de hand van jouw gekozen doelgroep gaat we het gat in de markt zoeken, hier een perfect aanbod voor maken en het gehele concept hier omheen verzinnen. We kijken vervolgens naar welke branding hier perfect bij aansluit en gaan dan een gloednieuwe website voor jou bouwen die echt WAUW is! Daarnaast sluit deze aan bij jouw ideale klant, gaan we veel op de website automatiseren wat jou meer tijd en rust gaat opleveren en waardoor klanten sneller een aankoop zullen doen. Trust me, dit gaat zoveel gaver en praktischer worden dan de website die je nu al hebt! Dat beloof ik je.

05 "wat nou als ik niet bij een builddag aanwezig kan zijn?"

Wanneer je niet fysiek aanwezig kunt zijn bij een builddag kun je digitaal aansluiten. Dan maken we via zoom een live verbinding zodat je toch alles meekrijgt en je vragen kunt stellen.

Meld je aan voor de wachtlijst

Op dit moment is het niet mogelijk om je aan te melden voor het traject. Schrijf jezelf in voor de wachtlijst zodat jij als eerste informatie ontvangt over een eventueel nieuw traject en krijg als eerste toegang.

@irisvanmeijl