Impact Innovators

VOOR ONDERNEMERS DIE binnen 6 maanden FLINK WILLEN OPSCHALEN

GA MEE OP REIS 

Jij wil gaan opschalen

Jij bent al een poosje aan het ondernemen en het begint lekker te lopen. Fijne klanten het je wel, maar je loopt nu tegen het volgende aan:

Het is iedere maand stiekem hard werken om continu klanten aan te verwelkomen. Bovendien heb je niets geautomatiseerd, terwijl je wéét dat dit tijd bespaart.

Je ben echt de starters fase ontgroeid, maar af en toe voelt het alsof je een beetje tussen wal en schip zit. Doorgroeien naar een écht professioneel bedrijf wil je wel, maar hoe? Je hebt werkelijk waar geen idee.

Je groeide snel. Alleen maar fijn, maar het gevolg is dat je ook jouw branding en website volledig ontgroeid bent. Jouw hele bedrijf kan wel een goede make-over gebruiken.

Op dit moment lever je meer aan je klanten, dan waar ze voor investeren. Aan alles voel je dat het tijd is om je prijzen te verhogen, omdat je fantastische resultaten boekt met klanten. Tegelijkertijd mis je nog een stap bij jezelf: jouw positionering.

Je doet nu voor je gevoel alles half. Je werkt voor klanten, je doet wat aan marketing en af en toe update je de website. Maar consistentie en routine? Ho maar. 

Je omzet ligt nu tussen de 2 - 5K per maand en je wilt graag doorgroeien naar consistent 10 k per maand.

Dit ben jij:

Ik rijk jou alle handvaten aan en jij neemt jouw EIGEN VERANTWOORDELIJKHEID om dit uit te voeren en vind het leuk om nieuwe vaardigheden te leren die jou dichter bij jouw doel brengen

Jij neemt jezelf serieus en bent bereid om te INVESTEREN in jouw kennis en skills omdat jij weet wat dit jou oplevert: Een mooie financiële basis, succes en vrijheid, zodat je leeft en werkt op jouw voorwaarden.

Jij bent al een tijdje aan het ondernemen en draait nu tussen de 2 - 5K omzet per maand. Je basis staat, maarJIJ WIL MEER.  Jij wil niet alleen veel meer omzet, maar ook meer doen wat jou energie geeft en achterwege laten wat jou energie kost.

Jij wil het niet doen zoals iedereen het al doet. Jij wil het op jouw EIGEN MANIER doen en opvallen binnen jouw branche om zo echt IMPACT te maken.

Ik ben iris, ondernemer en business strateeg

In 2021 startte ik mijn eerste onderneming op. Fotograaf in de paardenfotografie branche. Een compleet verzadigde markt waar iedereen werkt voor tientjes. Dit leek onbegonnen werk, maar ik zag hierin juist de uitdaging. Binnen 1,5 jaar werkte ik full-time als fotograaf en kon ik hier meer dan prima van leven. Snel daarna richtte ik ook een ruitersportzaak op en zette ik een online cursus platform neer. Al in mijn 4e ondernemersjaar had ik 2.3 ton omzet per jaar. 

Was ik er toen? Nee. Ik besloot om me met mijn fotografie alleen op High-End klanten te gaan richten en ging €1000 per fotoshoot vragen om mijzelf uit te dagen. Toen dit ook lukte stopte ik met mijn bedrijf, verkocht ik mijn ruitersportzaak en ben ik me gaan focussen op business coaching.

Waarom? Omdat ik van uitdagingen hou. Ik hou ervan om me compleet in iets vast te bijten, dat groot te maken en me te storten in een nieuw project. En dat is waarom iconisch business strateeg mij op het lijf geschreven staat. Ik help anderen met het groot maken van hun bedrijf en daarbij ook vooral gave shit neerzetten. En dit doe ik ook graag met jou.

let's talk

Impact Innovators

Voor ondernemers die flink willen opschalen en automatiseren

6 maanden coaching
6x Q&A's met de groep
6x Privé Coaching Calls
2x Live Impactdays
Impact Innovator Academy
Online Community
Bonus: 2 cursussen

Max 6 personen

Na deze reis..

Genereer jij iedere maand moeiteloos nieuwe leads omdat je strategieën test en optimaliseert totdat het werkt bij jouw klanten. 

Weet jij hoe je passief inkomen genereert

Heb je een branding waarmee jij indruk maakt en wat zorgt voor een unieke positionering

Heb jij een kick-ass website die converteert 

Heb jij een aanbod waarbij jij een dikke, vette YES voelt en voor veel meer winst zorgt

Werk jij slimmer én effectiever, omdat je met behulp van automatisering tijd bespaart en sneller opschaalt

Heb jij leukere, goedbetalende klanten waar jij energie van krijgt

Dit wil ik ook

Dit traject is inclusief

6 Q&A's

Iedere maand hebben we een live Q&A. Tijdens de Q&A beantwoord ik al jouw business vragen en kijken we wat jij nodig hebt om jouw droombedrijf te bouwen

6 coaching call's

Je hebt iedere maand een strategie call van 30 minuten. Tijdens deze calls duiken we diep in de kern van jouw onderneming en de uitdagingen die je tegenkomt.

community

In dit groepstraject zit een toffe online community met alle deelnemers waarbij je onderling ideëen uitwisselt, gaat netwerken en elkaar verder helpt.

2 impactdays

Bij het Impact Innovator traject zitten 2 Impactdays inbegrepen. Dit zijn live "doe" dagen op locatie waarbij we onder andere teksten, de website en je branding realiseren.

Bonus: 2 cursussen

Je ontvangt als bonus de cursus In Business t.w.v. €549 en Geld verdienen met Instagram t.w.v. €249.

Impact Innovator academy

Leer opschalen, het moeiteloos werven van nieuwe leads en het creëren van een passief inkomen, zowel inhoudelijk als technisch in de academy.

6 Q&A's

Iedere maand hebben we een live Q&A. Tijdens de Q&A beantwoord ik al jouw business vragen en gaan we kijken wat jij nodig hebt om jouw droombedrijf te bouwen

Dit zit er allemaal bij

6 coachingcall's

Je hebt iedere maand een strategie call met Iris van 30 minuten. Tijdens deze calls kijken we naar een passende strategie en wat je hiervoor uit moet voeren

Impact innovator academy

Leer opschalen, het moeiteloos werven van nieuwe leads en het creëren van een passief inkomen, zowel inhoudelijk als technisch in de academy.

Community

In dit groepstraject zit een toffe online community met alle deelnemers waarbij je ideëen met elkaar kunt uitwisselen, kunt netwerken en elkaar kunt helpen.

2 impactdays

Bij het Impact Innovator traject zitten 2 Impactdays inbegrepen. Dit zijn live "doe" dagen op locatie waarbij we aan je bedrijf gaan bouwen.

Bonus: 2 cursussen

Je ontvangt als bonus de cursus In Business t.w.v. €549 en Geld verdienen met Instagram t.w.v. €249.

ik wil erbij zijn

De investering voor het traject is nu €849 per maand. Dit bedrag is exclusief 21% btw. Wanneer je ervoor kiest om in één keer te betalen krijg je €195 korting, dus betaal je €4899 (excl btw) in plaats van €5094.

Trust me, dit is echt een no brainer! Dit bedrag is alleen zo laag omdat ik het nu voor de eerste keer geef. De volgende keer zal de prijs gegarandeerd stijgen.

Heb je al gezien dat je na het traject ook nog eens een nieuwe branding en website hebt? Even voor jouw idee: Wanneer jij een website wil die letterlijk door het scherm heen schittert, ben je al minimaal €2.000 kwijt. Branding? Tel er nog maar een kleine €1.000 bij op. Onderhoud? Uitzoekwerk? Houd je uren maar bij x je uurtarief en weet wat je kwijt bent. 

Kostbare tijd en vooral onnodig geld. Daar word je niet vrolijk van. 

De investering

€849 (excl btw) per maand
of €4899 (excl btw) wanneer je in één keer betaalt

Waarom deze reis anders is

Dan de reizen die je al kent

Geen "one fits all"

Ik leer je geen "one fits all" strategie. We kijken naar welke strategie bij jou en je onderneming past.  En bestaat er nog geen strategie voor wat jij wil? Dan bedenken we toch een super toffe nieuwe strategie? 

We gaan echt doen

Natuurlijk kan ik je heel veel leren over ondernemen, maar we gaan niet alleen praten maar juist vooral lekker DOEN! We gaan onder andere samen tijdens de Innovatordays een super toffe website maken, gaan je branding flink aanpakken en zorgen dat jouw teksten on point zijn.

Vette shit!

We zetten geen 13 in een dozijn onderneming neerzetten. We gaan toffe shit maken waarmee jij echt impact maakt en je concurrentie het nakijken geeft en waardoor jouw ideale klant niet langer meer om jou heen kan. 

Alles op één plek

Alles wat je krijgt, van cursussen, Q&A sessies tot community vind je gemakkelijk op één plek . Je kunt alles zowel via je laptop als via de app op je smartphone vinden. Zo kun je altijd en overal het traject volgen.

Het impact innovator traject is echt voor jou wanneer je...

Een ondernemer bent die vindingrijk is, zelfstandig kan werken en het leuk vindt om nieuwe skills te leren. Jij wilt graag kaders waarbinnen je kunt werken en vanuit daar kun jij zelf lekker gaan knallen

Dit traject is niet geschikt voor jou wanneer je het lastig vindt om nieuwe dingen te leren, niet goed overweg kunt met social media en graag helemaal aan de hand meegenomen wilt worden.

Jij hebt een growth mindzset. Jij wilt graag opschalen, kijken of een passief inkomen voor jou mogelijk is en staat open voor nieuwe ideeën en hebt zin om nieuwe strategieën te testen. 

Dit traject is niet geschikt voor jou wanneer je een fixed mindset hebt en dus niet open staat voor nieuwe ideeën, strategieën en het alleen op jouw manier wilt doen.

Jij bent dedicated. Dit houdt in dat je niet alleen commited bent om te doen wat nodig is, maar ook dat je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen succes. Jij kunt snel implementeren en neemt dit serieus.

Dit traject is niet geschikt voor jou wanneer je niet gemotiveerd bent, je het alleen maar doet om geld te verdienen, op zoek bent naar een quick fix of niet bereid bent om hier tijd in te moeten steken. 

Deze route gaan we samen afleggen in het Impact Innovator Traject

Dit gaan we tijens het traject doen

Om jouw onderneming naar het volgende level gaat brengen

De route die we samen afleggen

Om jouw onderneming naar het volgende level te brengen

FAQ

01 "Ik werk nog deels in loondienst. Kan ik dan meedoen?"

Zeker! Ook wanneer je nog in loondienst werkt kun je meedoen aan het traject. Zelf heb ik ook mijn bedrijf opgezet in de tijd dat ik aan het afstuderen was en op veel avonden en weekenden in loondienst werkte. Wanneer je wil groot genoeg is, is er veel mogelijk. Ben wel realistisch naar jezelf. Wanneer je bijvoorbeeld maar 2 uurtjes per week vrij kunt maken voor het opbouwen van je onderneming zal het vrij lastig gaan worden. Zorg dat je minimaal één dag of meerdere avonden in de week beschikbaar bent om aan je bedrijf te werken. Heb je dit niet en wil je toch gaan ondernemen? Kijk dan of het mogelijk is om een halve of hele dag minder te gaan werken. 

02 "Op welke data vallen de Imapctdays en wat houden deze in?"

De Impactdays zijn live dagen waarin we echt gaan werken aan je bedrijf. We gaan concreet dingen uitvoeren. Op de eerste dag gaan we de website maken en op de andere dag gaan we een lanceringsplan schrijven en content hiervoor maken. Zo ga jij naar huis met niet alleen een plan, maar ook al de uitvoering ervan! De data van de impactdays zijn nog niet bekend. Deze gaan we samen plannen zodat er zo veel mogelijk van jullie bij kunnen zijn. Deze waardevolle live dagen zullen plaatsvinden in mijn studio in Someren.

03 "Ik weet niet zeker of het mogelijk is om op te schalen binnen mijn bedrijf"

Absoluut, juist als je twijfelt of opschalen binnen jouw bedrijf mogelijk is, is dit traject geschikt voor jou. Het is ontworpen om je de inzichten en tools te bieden die nodig zijn om de potentie van jouw bedrijf te beoordelen en een solide groeistrategie te ontwikkelen. Samen verkennen we de mogelijkheden, identificeren we uitdagingen en creëren we een op maat gemaakt plan om jouw bedrijf succesvol te laten groeien. Ook als je nog niet zeker weet hoe, is dit traject een waardevolle stap.

Plan een call

Geheel vrijblijvend

Twijfel je nog, heb je nog vragen of wil je graag dat ik met je meedenk of het traject wel bij je past? Je kunt geheel vrijblijvend een videocall van 30 minuutjes met me inplannen. Zo kan ik al je vragen beantwoorden en kunnen we samen kijken of het traject bij je past. 

let's call!

waarom juist nu het perfecte moment is

Instappen op het perfecte moment? Ik ga je alvast uit je droom helpen: Er is nooit een perfect moment. Jij staat aan het roer om jouw perfecte moment te creëren. Dat is nu. Als jij er écht voor wil gaan tenminste. 

ik wil erbij zijn

Tijdens het traject gaan we een super tof concept voor jou bedenken hoe jij met jouw onderneming volle bak klanten aan gaat trekken. Dit concept werken we uit en gaat we in een prachtig jasje gieten in de vorm van jouw nieuwe branding en website. 

Website en branding

Ik had echt nood aan iemand met dezelfde bruisende energie. Iemand die durft verder te kijken, veel verder dan de meeste business coaches! Ik wilde leren hoe ik al mijn duizenden ideeën concreet kon gieten in stukjes aanbod die hapklaar online konden worden verkocht. Haar energie en visie waren precies wat ik nodig had. Aanvankelijk stond ik nog aan het begin van het opstarten van mijn onderneming, maar dankzij Iris heb ik high-end klanten kunnen bereiken en is mijn omzet aanzienlijk gestegen.
Ik raad dit traject aan iedereen aan die zijn onderneming een boost wil geven. Je maakt in korte tijd enorme sprongen en bereikt sneller je doelen. Mijn dankbaarheid voor Iris is groot; zij is een bijzondere goede vriendin en mijn grootste supporter geworden.

- ANONIEM

"IK HAD MIJN NIEUWE AANBOD VAN £11.500 DANKZIJ IRIS BINNEN 24 UUR VERKOCHT"

" Ik ben super blij met het coachingstraject! Voorafgaand voelde ik me onzeker en dat zag ik terug in mijn resultaten. Ik besefte dat ik veel te weinig vroeg voor mijn diensten (€50 voor een fotoshoot) en moest keihard werken om rond te komen. De begeleiding was top en het beste was dat ik altijd via Whatsapp vragen kon stellen en snel reactie kreeg. Iris gaf niet alleen goede tips, maar hielp me ook met templates en teksten. Het traject heeft me zoveel opgeleverd! Ik ben zelfverzekerder geworden, durf nu betere prijzen te vragen en weet waar ik met mijn bedrijf naartoe wil. Ik raad dit coachingstraject echt aan als je serieus wilt groeien! De persoonlijke aanpak is Business Boost en de directe feedback is super waardevol. Deze investering is absoluut de moeite waard. Het heeft mijn bedrijf laten groeien, mijn zelfvertrouwen versterkt en me geholpen om mijn doelen helder te krijgen. Echt een aanrader! "

- quincy de ruiter, QR-Photography

"ik heb nu in 2 maanden €6.000 verdiend"

- Rosanne de Leeuw

"Nu bijna een halfjaar geleden ben ik begonnen bij Iris met het Coaching Traject. Nog steeds ben ik hier elke dag heel blij mee, want alleen was ik nooit zo ver gekomen. Iris helpt je graag en heeft veel ideeën om jouw onderneming naar een hoger leven te tillen! Elke inspiratiedag is weer een feestje om naar toe te gaan en ook tijdens de online meetings krijg je weer een lading vol inspiratie om mee aan de slag te gaan! Helaas is het voor mij nu bijna klaar, maar ik weet nu wel wat ik moet doen en waar ik aan moet werken! Ik raad het iedereen aan om, als je jouw fotografie onderneming nu echt serieus wilt maken, het Coaching Traject bij Iris te volgen. Het is elke investering dik waard!"

"Iris helpt je graag en heeft veel ideeën om jouw onderneming naar een hoger leven te tillen!"

Deze avonturiers gingen jou al voor

Get on the vip list

Geloof me, deze emails wil je wel ontvangen. Schrijf je in om tips en inzichten over creatief ondernemen te ontvangen. Je kunt je altijd weer uitschrijven.

@irisvanmeijl