Iconic creator

Voor gevestigde ondernemers die met behulp van exclusieve begeleiding een iconisch bedrijf willen runnen met méér omzet en tegelijkertijd méér vrije tijd

GA MEE OP REIS 

Let's shake things up!

Jij bent al verschillende jaren bezig. Aan klanten geen gebrek, maar je loopt nu tegen het volgende aan:

Je merkt dat je wat vastgeroest zit in je bedrijf, dus laat die frisse wind door je bedrijf maar komen. Een helikopterview om je bedrijf te overzien, komt voor jou als geroepen. 

Een stabiel bedrijf en niet te vergeten een stabiele inkomstenstroom zijn op dit moment prioriteit. "Makkelijker" ondernemen en meer vrije tijd nemen zonder dat je daarvoor inkomsten inleveren? Kom maar door!

Je bent een doorgewinterde ondernemer. Je weet hoe het spelletje werkt en het begint daarom een beetje "saai" te worden? Gedachtes als; is dit het nu? Wat nu en what's next? Spoken regelmatig door je hoofd.

Als ondernemer ken je het blinde-vlekken-syndroom maar al te goed. Ook jij hebt ze. You know.'

Dit ben jij:

Als ervaren ondernemer weet dat ondernemen een proces van vallen en opstaan is. Tegelijkertijd ben je jezelf ervan bewust dat deze struggles nodig zijn om BOLD MOVES te maken.

Jij wil BIG MONEY verdienen en schaamt je daar niet voor. Geld? Je gaat ervan aan. Plezier? Dat is uiteraard nóg belangrijker.

Je neemt jouw EIGEN VERANTWOORDELIJKHEID. Processen automatiseren? Slimme systemen om jouw leven makkelijker te maken? Sales skills? Jij deinst er niet voor achteruit, omdat je weet dat het je dichter bij je doel brengt.

Jij wil het niet doen zoals iedereen het al doet. Jij wil het op jouw EIGEN MANIER doen en echt kleur geven aan jouw onderneming.

Ik ben iris, ondernemer en business strateeg

In 2021 startte ik mijn eerste onderneming op. Fotograaf in de paardenfotografie branche. Een compleet verzadigde markt waar iedereen werkt voor tientjes. Dit leek onbegonnen werk, maar ik zag hierin juist de uitdaging. Binnen 1,5 jaar werkte ik full-time als fotograaf en kon ik hier meer dan prima van leven. Snel daarna richtte ik ook een ruitersportzaak op en zette ik een online cursus platform neer. Al in mijn 4e ondernemersjaar had ik 2.3 ton omzet per jaar. 

Was ik er toen? Nee. Ik besloot om me met mijn fotografie alleen op High-End klanten te gaan richten en ging €1000 per fotoshoot vragen om mijzelf uit te dagen. Toen dit ook lukte stopte ik met mijn bedrijf, verkocht ik mijn ruitersportzaak en ben ik me gaan focussen op business coaching.

Waarom? Omdat ik van uitdagingen hou. Ik hou ervan om me compleet in iets vast te bijten, dat groot te maken en me te storten in een nieuw project. En dat is waarom iconisch business strateeg mij op het lijf geschreven staat. Ik help anderen met het groot maken van hun bedrijf en daarbij ook vooral gave shit neerzetten. En dit doe ik ook graag met jou.

let's talk

Iconic Creators

Een exclusief 1-op1 traject voor gevestigde ondernemers

6 maanden 1-op-1 coaching
Kick-off sessie van 3 uur
6x Privé Coaching Call
2x Live Creatordag
Whatsapp support
Branding + Website
Bonus: Brandingshoot

Voor 10 ondernemers per jaar

Na deze reis..

Heb jij een one of a kind onderneming

Past jouw onderneming bij jouw privé leven en niet andersom

Heb jij een branding en website die jouw positionering aanzienlijk verbeteren 

Heb jij een niet-typische strategie die juist heel anders is dan 95% van de online ondernemers

Bruis jij van de nieuwe ideeën en heb jij weer dat vuur om jouw onderneming naar het volgende niveau te brengen

Heb jij meer rust en structuur in je bedrijf en in je hoofd

Plan een call

Dit zit er allemaal bij

kick-off

We starten met een 3-uur durende Kick-Off sessie in Studio Renaissance. Tijdens deze sessie bepalen we jouw strategie, werken we deze uit  en maken we een planning

6 coaching call's

Je hebt iedere maand een strategie call van 60 minuten. Tijdens deze calls duiken we diep in de kern van jouw onderneming en de uitdagingen die je tegenkomt.

Whatsapp support

Je hebt tijdens het gehele traject een 1 op 1 lijn via Whatsapp. Zo kun je altijd jouw brandende vragen stellen en denk ik continu met je mee.

2 creatordays

Tijdens de creatordays gaan we vooral doen. We gaan die dag concreet dingen uitvoeren, zoals het uitwerken van een lancering, het maken van content, en nog veel meer.

branding
shoot

Je ontvangt als bonus een Brandingshoot t.w.v. €1499 op een locatie naar keuze. Hierbij zitten 25 foto's inbegrepen.

branding + website

We maken jouw bedrijf Iconisch. Daarom krijg je een gloednieuwe branding en website t.w.v. €3499 waar je u tegen zegt.

Kick-off

Je ontvangt als bonus een Brandingshoot t.w.v. €1499 op een locatie naar keuze. Hierbij zitten 25 foto's inbegrepen.

Dit zit er allemaal bij

6 coaching calls

Je hebt iedere maand een strategie call met Iris van 60 minuten. Tijdens deze calls kijken we naar een passende strategie en wat je hiervoor uit moet voeren

branding + website

We gaan jouw bedrijf Iconisch maken. Daarom krijg je een gloednieuwe branding en website t.w.v. €3499

whatsapp support

Je hebt tijdens het gehele traject een 1 op 1 lijn via Whatsapp met mij. Zo kun je altijd jouw brandende vragen stellen en denk ik continu met je mee.

2 creatordays

Tijdens de creatordays gaan we vooral doen. We gaan die dag concreet dingen uitvoeren, zoals het uitwerken van een lancering, het maken van content, etc.

Branding shoot

Je ontvangt als bonus een Brandingshoot t.w.v. €1499 op een locatie naar keuze. Hierbij zitten 25 foto's inbegrepen.

laten we kennismaken

De investering voor het traject is nu €1899 per maand. Dit bedrag is exclusief 21% btw. Wanneer je ervoor kiest om in één keer te betalen krijg je €295 korting, dus betaal je €11.099 (excl btw) in plaats van €11.394.

Trust me, dit is echt een no brainer! Dit bedrag is alleen zo laag omdat ik het nu voor de eerste keer geef. De volgende keer zal de prijs gegarandeerd stijgen.

Heb je al gezien dat ik een compleet nieuwe branding en website voor jou ga maken? Even voor jouw idee: Wanneer jij een website wil die letterlijk door het scherm heen schittert, ben je al minimaal €2.000 kwijt. Branding? Tel er nog maar een kleine €1.000 bij op. Onderhoud? Uitzoekwerk? Houd je uren maar bij x je uurtarief en weet wat je kwijt bent. 

Kostbare tijd en vooral onnodig geld. Daar word je niet vrolijk van. 

De investering

€1899 (excl btw) per maand
of €11.099 (excl btw) wanneer je in één keer betaalt

Waarom deze reis anders is

Dan de reizen die je al kent

Geen "one fits all"

Ik leer je geen "one fits all" strategie. We kijken naar welke strategie bij jou en je onderneming past. En bestaat er nog geen strategie voor wat jij wil? Dan bedenken we toch een super toffe nieuwe strategie?

flink aan de bak

Natuurlijk kan ik je heel veel leren over ondernemen, maar we gaan niet alleen praten maar juist vooral lekker DOEN! Want de snelheid van het kunnen implementeren bepaald ook grotendeels het succes van je bedrijf

Vette shit!

We zetten geen 13 in een dozijn onderneming neerzetten. We gaan toffe shit maken waarmee jij echt impact maakt, je concurrentie het nakijken geeft en waardoor jouw ideale klant niet langer meer om jou heen kan.

Het iconic creator traject is echt voor jou wanneer je...

Een ondernemer bent die vindingrijk is, zelfstandig werkt en het leuk vindt om nieuwe skills te leren. Jij wil kaders waarbinnen je kunt werken en vanuit daar ga jij lekker knallen!

Dit traject is niet geschikt voor jou wanneer je het lastig vindt om nieuwe dingen te leren, niet goed overweg kunt met social media en graag helemaal aan de hand meegenomen wilt worden.

Jij hebt een growth mindzset. Jij wilt graag opschalen, kijken of een passief inkomen voor jou mogelijk is en staat open voor nieuwe ideeën en hebt zin om nieuwe strategieën te testen. 

Dit traject is niet geschikt voor jou wanneer je een fixed mindset hebt en dus niet open staat voor nieuwe ideeën, strategieën en het alleen op jouw manier wilt doen.

Jij bent dedicated. Dit houdt in dat je niet alleen commited bent om te doen wat nodig is, maar ook dat je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen succes. Jij kunt snel implementeren en neemt dit serieus.

Dit traject is niet geschikt voor jou wanneer je niet gemotiveerd bent, je het alleen maar doet om geld te verdienen, op zoek bent naar een quick fix of niet bereid bent om hier tijd in te moeten steken. 

Deze route gaan we samen afleggen in het Iconic Creator Traject

De route die we samen afleggen

Om jouw onderneming naar het volgende level te brengen

Dit gaan we tijens het traject doen

Om jouw onderneming naar het volgende level gaat brengen

No time to waste

Instappen op het perfecte moment? Ik zal je alvast uit je droom helpen: Er is nooit een perfect moment. Jij kunt nu het perfecte moment creëren om er nu ECHT voor te gaan. Om echt te gaan knallen en jezelf de handvaten te gunnen die jij nodig hebt op jouw ondernemingsreis om een succesvol bedrijf op te bouwen wat bij jou past. Wat jou ontzettend veel rust, geld en plezier gaat opleveren. 

Let's talk

Ik had echt nood aan iemand met dezelfde bruisende energie. Iemand die durft verder te kijken, veel verder dan de meeste business coaches! Ik wilde leren hoe ik al mijn duizenden ideeën concreet kon gieten in stukjes aanbod die hapklaar online konden worden verkocht. Haar energie en visie waren precies wat ik nodig had. Aanvankelijk stond ik nog aan het begin van het opstarten van mijn onderneming, maar dankzij Iris heb ik high-end klanten kunnen bereiken en is mijn omzet aanzienlijk gestegen.
Ik raad dit traject aan iedereen aan die zijn onderneming een boost wil geven. Je maakt in korte tijd enorme sprongen en bereikt sneller je doelen. Mijn dankbaarheid voor Iris is groot; zij is een bijzondere goede vriendin en mijn grootste supporter geworden.

- ANONIEM

"IK HAD MIJN NIEUWE AANBOD VAN £11.500 DANKZIJ IRIS BINNEN 24 UUR VERKOCHT"

" Ik ben super blij met het coachingstraject! Voorafgaand voelde ik me onzeker en dat zag ik terug in mijn resultaten. Ik besefte dat ik veel te weinig vroeg voor mijn diensten (€50 voor een fotoshoot) en moest keihard werken om rond te komen. De begeleiding was top en het beste was dat ik altijd via Whatsapp vragen kon stellen en snel reactie kreeg. Iris gaf niet alleen goede tips, maar hielp me ook met templates en teksten. Het traject heeft me zoveel opgeleverd! Ik ben zelfverzekerder geworden, durf nu betere prijzen te vragen en weet waar ik met mijn bedrijf naartoe wil. Ik raad dit coachingstraject echt aan als je serieus wilt groeien! De persoonlijke aanpak is Business Boost en de directe feedback is super waardevol. Deze investering is absoluut de moeite waard. Het heeft mijn bedrijf laten groeien, mijn zelfvertrouwen versterkt en me geholpen om mijn doelen helder te krijgen. Echt een aanrader! "

- quincy de ruiter, QR-Photography

"ik heb nu in 2 maanden €6.000 verdiend"

- Rosanne de Leeuw

"Nu bijna een halfjaar geleden ben ik begonnen bij Iris met het Coaching Traject. Nog steeds ben ik hier elke dag heel blij mee, want alleen was ik nooit zo ver gekomen. Iris helpt je graag en heeft veel ideeën om jouw onderneming naar een hoger leven te tillen! Elke inspiratiedag is weer een feestje om naar toe te gaan en ook tijdens de online meetings krijg je weer een lading vol inspiratie om mee aan de slag te gaan! Helaas is het voor mij nu bijna klaar, maar ik weet nu wel wat ik moet doen en waar ik aan moet werken! Ik raad het iedereen aan om, als je jouw fotografie onderneming nu echt serieus wilt maken, het Coaching Traject bij Iris te volgen. Het is elke investering dik waard!"

"Iris helpt je graag en heeft veel ideeën om jouw onderneming naar een hoger leven te tillen!"

Deze avonturiers gingen jou al voor

FAQ

01 "Kan ik garnatie krijgen op de resultaten van het coaching traject?"

Net als bij vele persoonlijke en professionele ontwikkelingstrajecten, hangen de resultaten van het coaching traject af van vele factoren, waaronder de inzet, de bereidheid tot verandering, en de acties die je onderneemt op basis van de coaching. Om deze reden kan ik geen garantie bieden op specifieke resultaten of succes. Dit is vergelijkbaar met de diensten van een diëtist: hoewel zij professioneel advies en begeleiding kunnen bieden voor een gezondere levensstijl, hangt het uiteindelijke succes af van de persoonlijke inzet en het volgen van het voorgestelde voedings- en bewegingsplan. Wat ik wel kan garanderen, is mijn volledige toewijding en ondersteuning gedurende ons traject om je te voorzien van de kennis, tools, en strategieën die je nodig hebt om je doelen te bereiken

02 "Wanneer starten we?"

De startdatum van ons traject wordt in nauw overleg met jou vastgesteld, om ervoor te zorgen dat het perfect aansluit bij jouw planning en behoeften. Zodra we een startdatum hebben afgesproken, zal ons samenwerkingsverband gedurende een periode van 6 maanden lopen. Deze tijdsperiode is zorgvuldig gekozen om ervoor te zorgen dat we voldoende tijd hebben om diepgaand aan jouw doelen te werken en significante vooruitgang te boeken. We streven ernaar om de start zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen, met de focus op het behalen van jouw persoonlijke of zakelijke doelstellingen

03 "Kan ik ook meedoen als ik nog niet voldoe aan de behaalde omzet per maand?"

Dit 1-op-1 traject is speciaal ontworpen voor ondernemers die al een bepaald niveau van succes hebben bereikt, met een maandelijkse omzet van 5-10K, om ervoor te zorgen dat de coaching zo relevant en effectief mogelijk is. Echter, als je nog niet aan deze omzetvereiste voldoet, maar wel toegewijd bent aan het groeien van je onderneming, nodig ik je van harte uit om toch contact op te nemen. Door het inplannen van een vrijblijvende call kunnen we samen jouw situatie evalueren..

Plan een call

Geheel vrijblijvend

Twijfel je nog, heb je nog vragen of wil je graag dat ik met je meedenk of het traject wel bij je past? Je kunt geheel vrijblijvend een videocall van 30 minuutjes met me inplannen. Zo kan ik al je vragen beantwoorden en kunnen we samen kijken of het traject bij je past. 

let's call!

Get on the vip list

Geloof me, deze emails wil je wel ontvangen. Schrijf je in om tips en inzichten over creatief ondernemen te ontvangen. Je kunt je altijd weer uitschrijven.

@irisvanmeijl