The Game changer

Voor ondernemers die hun droomonderneming willen realiseren

Omdat jij weet dat ondernemen meer is dan geld verdienen

Jij bent een ondernemer die toe is aan meer. Je bent net begonnen of je bent al een tijdje lekker bezig. Voor jou is ondernemen meer dan geld verdienen. Ondernemen is jouw passie, jouw lust. Jij verrijkt jouw leven door jezelf te zijn, te doen waar jij voor hier op aarde bent. Ondernemen is jouw sleutel tot vrijheid. Vrijheid om te doen wat jij wil, om je leven in te richten hoe jij wil en je eigen geluk te creëren. Om alles uit jezelf te halen en jezelf te blijven uitdagen. Jij bent op zoek naar een manier om een duurzame basis neer te zetten, een lekkere omzet te draaien zodat je geen geldzorgen meer zult ervaren én mega impact te kunnen maken in jouw branche. En dit is precies waar onze wegen elkaar gaan kruisen.

Alweer een coaching traject?

Ja en nee. Het is inderdaad een traject, maar het is er één zoals je nog nooit gezien hebt

Geen "one fits all"

Ik leer je geen "one fits all" strategie. Jouw onderneming is uniek. Daar hoort een op maat gemaakte strategie bij die resultaten oplevert én jou blij maakt. Bestaat er nog geen strategie voor jouw grootste plannen? Dan bedenken we er zelf toch één? 

Helemaal op maat!

Jij hebt de regie in handen! Jij mag zelf gaan bepalen hoe jouw ideale samenwerking eruit ziet. Je kunt dus zelf kiezen hoeveel maanden je wilt samenwerken, hoe veel coaching sessies je wilt en wat je verder nog wilt toevoegen aan het traject. 

Ik denk continu mee

Mijn coaching is anders dan anderen coaching trajecten. Wanneer wij een samenwerking hebben kun je mij altijd al jouw vragen stellen, denk ik continu met je mee en voer ik samen met jou uit. Ik kijk dingen voor je na, help mee met het creëren en nog heel veel meer.

Ondernemen = vrijheid

Ik ben hier om jouw ondernemersreis te vergezellen. Ik laat jou zien hoe jij kunt genieten van deze reis, trots bent op wat je neerzet en nog gaat doen. ik leer jou hoe je altijd kunt overleven, door gebruik te maken van bijvoorbeeld slimme automatiseringen, zodat jouw bedrijf achter de schermen altijd doorloopt. Hoe en wanneer het slimste moment is om personeel aan te nemen, hoe je moeiteloos meer leads kunt genereren en volgers kunt omzetten tot kopers. Dit geeft jou de superkracht om, op wat voor moment dan ook of in wat voor omstandigheden jij ook zit, jij jezelf uit iedere situatie red. Zo ontwikkel jij die o zo belangrijke growth mindset, waarmee je kansen ziet en deze - niet geheel onbelangrijk - direct benut.

GA MEE OP REIS 

Ik had echt nood aan iemand met dezelfde bruisende energie. Iemand die durft verder te kijken, veel verder dan de meeste business coaches! Ik wilde leren hoe ik al mijn duizenden ideeën concreet kon gieten in stukjes aanbod die hapklaar online konden worden verkocht. Haar energie en visie waren precies wat ik nodig had. Aanvankelijk stond ik nog aan het begin van het opstarten van mijn onderneming, maar dankzij Iris heb ik high-end klanten kunnen bereiken en is mijn omzet aanzienlijk gestegen.
Ik raad dit traject aan iedereen aan die zijn onderneming een boost wil geven. Je maakt in korte tijd enorme sprongen en bereikt sneller je doelen. Mijn dankbaarheid voor Iris is groot; zij is een bijzondere goede vriendin en mijn grootste supporter geworden.

- ANONIEM

"IK HAD MIJN NIEUWE AANBOD VAN €11.500 DANKZIJ IRIS BINNEN 24 UUR VERKOCHT"

" Ik ben super blij met het coachingstraject! Voorafgaand voelde ik me onzeker en dat zag ik terug in mijn resultaten. Ik besefte dat ik veel te weinig vroeg voor mijn diensten (€50 voor een fotoshoot) en moest keihard werken om rond te komen. De begeleiding was top: wekelijkse online calls en een persoonlijke 1-op-1 live dag. En het beste was dat ik altijd via Whatsapp vragen kon stellen en snel reactie kreeg. Iris gaf niet alleen goede tips, maar hielp me ook met templates en teksten. Het traject heeft me zoveel opgeleverd! Ik ben zelfverzekerder geworden, durf nu betere prijzen te vragen en weet waar ik met mijn bedrijf naartoe wil. Ik raad dit coachingstraject echt aan als je serieus wilt groeien! De persoonlijke aanpak is Business Boost en de directe feedback is super waardevol. Deze investering is absoluut de moeite waard. Het heeft mijn bedrijf laten groeien, mijn zelfvertrouwen versterkt en me geholpen om mijn doelen helder te krijgen. Echt een aanrader! "

- quincy de ruiter, QR-Photography

"ik heb nu in 2 maanden €6.000 verdiend"

- Rosanne de Leeuw

"Nu bijna een halfjaar geleden ben ik begonnen bij Iris met het Coaching Traject. Nog steeds ben ik hier elke dag heel blij mee, want alleen was ik nooit zo ver gekomen. Iris helpt je graag en heeft veel ideeën om jouw onderneming naar een hoger leven te tillen! Elke inspiratiedag is weer een feestje om naar toe te gaan en ook tijdens de online meetings krijg je weer een lading vol inspiratie om mee aan de slag te gaan! Helaas is het voor mij nu bijna klaar, maar ik weet nu wel wat ik moet doen en waar ik aan moet werken! Ik raad het iedereen aan om, als je jouw fotografie onderneming nu echt serieus wilt maken, het Coaching Traject bij Iris te volgen. Het is elke investering dik waard!"

"Iris helpt je graag en heeft veel ideeën om jouw onderneming naar een hoger leven te tillen!"

Deze ondernemers gingen jou al voor

Samen tillen jouw onderneming naar ongekende hoogtes

Ik zal meteen met de deur in huis vallen. Ondernemen is niet makkelijk. Het is hard werken, veel leren en je zult jezelf continu buiten je comfortzone moeten begeven. Maar.. trust me, het is het meer dan waard! Ondernemen is FAN-TAS-TISCH! Het is zo ontzettend gaaf om jouw eigen brand op te zetten en hier vervolgens de vruchten van te mogen plukken. Het geeft vrijheid, geluk, geld en ontzettend veel voldoening. En dit gun ik jou! Want jij kan dit. En ik help jou daarbij, omdat ik wil dat jij van jouw droom jouw succes maakt.

Zelf heb ik 5 succesvolle ondernemingen opgezet waarvan ik er één goed verkocht heb. Ik heb al verschillende jaren ondernemers en bedrijven mogen ondersteunen als business strateeg, consultant en coach. Ik ben een echte duizendpoot die graag buiten de lijntjes kleurt, continu nieuwe strategieen en skills bijleert en al mijn kennis graag doorgeeft aan andere ondernemers, zodat ook zij hun dromen kunnen waarmaken zoals ik dit zelf ook heb mogen doen.

Zo werkt het

Jouw 1:1 coaching traject samenstellen

Je kunt helemaal zelf jouw eigen coaching traject samenstellen. Je kunt zelf kiezen voor het aantal maanden dat je begeleid wilt worden, hoeveel coaching call's je wilt en hoe lang deze duren en of je eventueel extra's wilt toevoegen zoals een nieuwe website, fotoshoot of Deep Dive Dag.


Stel jouw traject samen

Vul eerst geheel vrijblijvend het formulier op de website zo compleet mogelijk in. Ik kom graag over jou te weten wie je bent, wat voor onderneming je hebt en wat voor ambities je hebt om samen te kunnen bekijken of ik je kan helpen. Vervolgens kun je klikken op "verder" en kun je zelf het traject samenstellen. Kies eerst de duur van het traject en in welke vorm je de whatsapp support wilt, vervolgens het aantal coaching call's en wat je er nog meer bij zou willen.

Meer maanden = meer voordeel

Je kunt al een samenwerking aangaan vanaf 1 maand, maar hoe meer maanden je wilt samenwerken, des te voordeliger het traject wordt. Onderaan het formulier kun je invullen of je meer dan 3, 6 of 12 maanden wilt samenwerken waarna er een korting berekend wordt over het totaalbedrag. Wanneer je ervoor kiest om 3 maanden samen te werken krijgt je 10% korting, 6 maanden 20% korting en 12 maanden 30% korting op het totaalbedrag.

Vrijblijvende call via zoom

Zodra je het formulier ingevuld hebt kun je klikken op 'Versturen' en kun je direct een vrijblijvende call inplannen via zoom. In deze call kijken we of er een klik is, of ik je kan helpen en zal ik je meer vertellen over de samenwerking. Mocht er een klik zijn en ik je kunnen helpen, dan kun je tijdens de call ervoor kiezen om meteen van start te gaan, of je kunt er nog 1 week over na denken en dan de beslissing nemen.

Mijn visie

Wat mij onderscheidt van de rest? Ik ga met jou de diepte in, de unieke aanpak en de echte actie die we samen ondernemen. Waar veel strategen en business coaches zich beperken tot theoretische kaders en standaardstrategieën – vaak saai en niet aangepast aan jouw unieke situatie – kies ik voor een dynamische en betrokken benadering. Ik begrijp dat geen enkele ondernemer hetzelfde is; daarom start ik met een grondige analyse van jouw passies, vaardigheden en ware ambities. Samen verkennen we wat de te nemen stappen zijn om toe te groeien naar die topondernemer die je wil zijn.

Vervolgens zoomen we in op jouw ideale klant, analyseren we de concurrentie en identificeren we niet eerder benutte kansen in de markt. Dit vormt de basis voor het ontwikkelen van een onweerstaanbaar aanbod; een aanbod dat niet alleen perfect aansluit bij jouw USP's, maar ook direct de aandacht van jouw ideale klant grijpt, resulterend in een significante boost in verkopen.

Maar daar stoppen we niet. Samen creëren we een marketingconcept dat de markt nog niet eerder heeft gezien. We bouwen aan een iconische branding en een website die niet alleen visueel verbluffend is, maar ook de essentie van jouw vernieuwde aanbod weerspiegelt. Zelfs als je al een website hebt, zullen we deze gieten we jouw vernieuwde, frisse aanbod in een verbluffend, nieuw webdesign tot een volledig nieuwe, aangezien de kans klein is dat je huidige site al past bij dit frisse concept.

Het hoogtepunt? Een spectaculaire lancering. We bekijken welke processen we kunnen automatiseren om je bedrijf efficiënter te maken, waarna we vol energie de markt op gaan. Dit alles doen we niet alleen praten, maar vooral ook door te doen. Tijdens mijn traject organiseren we bijvoorbeeld een live dag waarin we daadwerkelijk jouw nieuwe website bouwen, zodat je naar huis gaat met een compleet en esthetisch krachtig online platform.

Samen zullen we niet alleen dromen, maar ook daadwerkelijk realiseren. Dat is het verschil. Dat is hoe we samen knallen.

die mij onderscheid van andere coaches en strategen

The Game Changer

Stel hier geheel vrijblijvend jouw 1:1 coaching traject samen

No time to waste

Instappen op het perfecte moment? Ik zal je alvast uit je droom helpen: Er is nooit een perfect moment. Jij kunt nu het perfecte moment creëren om er nu ECHT voor te gaan. Om echt te gaan knallen en jezelf de handvaten te gunnen die jij nodig hebt op jouw ondernemingsreis om een succesvol bedrijf op te bouwen wat bij jou past. Zodat jij meer rust gaat ervaren in je koppie omdat je werkt met duidelijke kaderes, meer omzet gaat genereren wat gaat zorgen voor financiele rust en geluk omdat jij een onderneming hebt waar jij compleet jouw ei in kwijt kunt en gevouwen is om jouw privé leven heen.

Dit gaan we tijens het traject doen

Om jouw onderneming naar het volgende level gaat brengen

De route die we samen afleggen

Dit kunnen we samen doen

FAQ

01 "Hoe snel behaal ik resultaat?"

Misschien niet het antwoord wat je horen wil, maar de sleutel tot snel succes ligt bij jouzelf. Ik ben geen coach die jou gouden bergen gaat beloven. Het succes hangt namelijk grotendeels af van jou als ondernemer. Jouw mindset, in dermate dat jij jezelf inzet en de snelheid dat je kunt implementeren. Dat gezegd hebbende, werken we met een actiegericht plan wat jou duidelijke handvaten en kaders gaat geven om jouw onderneming naar nieuwe hoogtes te kunnen tillen. We gaan samen tijdens de live dagen flink aan de slag. Daarbuiten dien jij zelf aan de slag te gaan met jouw onderneming. 

02 "Wat houdt de 'coaching' precies in?"

Mijn coaching is anders dan anderen coaching trajecten. Wanneer wij een samenwerking hebben kun je mij altijd al jouw vragen stellen, denk ik continu met je mee en voer ik samen met jou uit. Ik kijk teksten voor je na, help met het maken van je branding, en nog veel meer.

03 "Ik weet niet wat ik nodig heb, kun jij hierin meedenken?"

Het kan lastig zijn om zelf te bedenken wat je nodig hebt in een traject. Je kunt geheel vrijblijvend het formulier invullen en aanvinken wat je denkt nodig te hebben. Tijdens de vrijblijvende call denk ik met jou mee met waarmee jij de grootste stappen kunt zetten.

04 "Is het mogelijk om eerst een kort traject te pakken en daarna te verlengen?"

Ja, het is mogelijk om na een traject nog een keer te verlengen. Let wel dat, wanneer je meteen voor een langer traject kiest, je financieel meer voordeel hebt. Wanneer je eerste een korte periode kiest en daarna wilt verlengen worden deze twee periodes niet bij elkaar opgeteld voor het verkrijgen van korting.

Plan een call

Geheel vrijblijvend

Twijfel je nog, heb je nog vragen of wil je graag dat ik met je meedenk of het traject wel bij je past? Je kunt geheel vrijblijvend een videocall van 30 minuutjes met me inplannen. Zo kan ik al je vragen beantwoorden en kunnen we samen kijken of het traject bij je past. 

let's call!

Get on the vip list

Geloof me, deze emails wil je wel ontvangen. Schrijf je in om tips en inzichten over creatief ondernemen te ontvangen. Je kunt je altijd weer uitschrijven.

@irisvanmeijl