Coaching

creative business coaching

Verdubbel je omzet binnen twee maanden

Klaar om een flinke boost te gaan maken met jouw bedrijf? We zetten alles klaar waardoor jij binnen twee maanden je omzet kunt verdubbelen. Met intensieve coaching en strategische begeleiding openen we jouw creatieve black box en ontwikkelen een uniek plan voor jouw bedrijf wat nog nooit eerder gezien is. We koppelen hier een passende strategie aan wat ervoor gaat zorgen dat jouw omzet snel zal groeien en duurzaam gaat bloeien als nooit tevoren. Ik bijt me twee maanden lang helemaal vast in jouw onderneming en de doelstellingen die we hebben bepaald.

strategie op maat

Meer duidelijkheid, rust en omzet. Samen ontwikkelen we een op maat gemaakte strategie die perfect past bij jouw bedrijf. Krijg helderheid, focus en verhoog jouw omzet. 

creativiteit

Samen gaan we de sleutel vinden om jouw creatieve black box te openen en nieuwe, briljante ideeën te ontdekken. Ontdek hoe je  jouw unieke creatieve potentieel kunt maximaal kunt benutten.

nieuwe branding

Samen tillen we jouw branding naar een hoger niveau. Versterk jouw identiteit, scherp jouw boodschap aan en creëer een aantrekkelijke uitstraling. Val op, bouw vertrouwen op.

Herken je dit?

J

Je hebt het gevoel dat je maar wat doet. Hiermee ben je al best een eind gekomen, maar je voelt dat het nu tijd is om een echte, duidelijke strategie te hebben voor jou bedrijf om echt grote stappen te gaan maken.

Je wilt vooruit, maar je weet niet hoe je jouw bedrijf naar het volgende niveau kunt tillen. Je wordt overspoeld door de dagelijkse taken en verantwoordelijkheden, waardoor je weinig tijd en ruimte hebt om te werken aan nieuwe ideeën.

Je concurrenten hebben steeds geniale ideeën en bedenken steeds weer een nieuw aanbod waarvan jij denkt: Shit dit wilde ik gaan doen. Het lijkt bij hen allemaal heel makkelijk te gaan, terwijl jij geen headspace en tijd hebt om nieuwe ideeën te bedenken en uit te voeren. Je hebt behoefte aan een headspace, een helicopterview om te zien wat jouw bedrijf nodig heeft en tijd om het uit te voeren.

Je wilt met je bedrijf hogerop. Je wilt een exclusiever aanbod gaan neerzetten, maar dan zul je jouw bedrijf ook opnieuw moeten positioneren om deze nieuwe ideale klant aan te trekken die jouw nieuwe duurdere aanbod wil kopen.

Je hebt geen continue stroom aan klanten. Je hebt wel klanten, maar op het ene moment komen ze voor je gevoel aanwaaien, en op het andere moment moet je er kei hard aan trekken. Je wilt dat dit meer verdeeld is over het jaar en dat klanten continu terug bij je blijven komen zonder dat je hier veel voor hoeft te doen.

Je wilt graag kijken of een passief inkomen ook voor jouw bedrijf iets kan zijn zodat je meer misbaar kunt worden binnen je bedrijf. Maar je hebt geen tijd, headspace en de kennis om hier concreet naar te kijken en het op te zetten.

Het voelt alsof je uit jouw jasje bent gegroeid. Je groeit als mens, als bedrijf, maar de look en feel van je bedrijf past niet bij waar je naartoe wilt. Je wilt graag een complete make-over voor je bedrijf wat matcht bij hetgeen waar je naartoe wilt. 

Je een flinke boost in je bedrijf zou ervaren, waarbij je jouw stempel drukt en nieuwe hoogten bereikt? Je ziet jouw bedrijf groeien, trekt leukere klanten aan en veel meer omzet.

Je voldoende tijd en vrijheid zou hebben om je te concentreren op de groei van je bedrijf? Je kunt werken aan strategieën, innovaties en waardecreatie, zonder overweldigd te raken in alle dagelijkse taken.

Je een kristalheldere visie en strategie zou hebben voor je bedrijf? Je weet precies waar je naartoe wilt en welke concrete stappen je moet nemen om daar te komen. Jouw energie en geld worden gericht op wat echt belangrijk is.

Je een constante stroom van klanten en zo omzet hebt waar je vrij weinig voor hoeft te doen? Zodat je meer rust ervaart, meer tijd hebt voor je privéleven en genoeg tijd hebt om je klanten goed van dienst te kunnen zijn.

Hoe zou het voor je zijn als..

Je nu actie onderneemt. Ik kan je hierbij helpen. In mijn coaching programma help ik je om tijd in te plannen voor jezelf en je creativiteit weer te laten stromen. Daarnaast zullen we samen een gameplan maken voor jouw bedrijf. Structuur en inzicht zijn cruciaal, zodat we vervolgens buiten de lijntjes kunnen kleuren en nieuwe ideeën kunnen ontwikkelen die inspelen op de huidige markt.

Door mijn eigen reis als ondernemer, heb ik geleerd om de markt te observeren, mijn eigen pad te bewandelen en nieuwe verkoopstrategieën en technieken te bedenken. Ik ben een duizendpoot die zichzelf snel kan aanpassen aan veranderingen in de markt. Tijdens het programma begeleid ik je intensief, brainstorm ik met je en kan ik je helpen met teksten, websites, marketingplannen, contentcreatie en nog veel meer. 

Dit is mogelijk als..

Ontdek meer

business boost

Start nu met het intensieve 2-maanden durend coachingstraject dat speciaal is ontworpen voor ondernemers die in een korte tijd hun business een mega boost willen geven. Tijdens het traject krijg je toegang tot mijn expertise en begeleiding op maat. Samen werken we aan het identificeren van jouw specifieke doelen en het ontwikkelen van een strategie om deze te bereiken. We gaan twee maanden keihard knallen zodat jij aan het einde van het traject je omzet minstens verdubbeld hebt. Dit gaan we doen door samen een passende strategie op maat te maken wat jouw rust en duidelijkheid gaat geven. Daarnaast gaan we jouw branding een complete make-over geven zodat deze perfect aansluit bij jouw next level business. En het goede nieuws is dat je dit niet alleen hoeft te doen. Ik help je hierbij. Dit alles voor een eenmalige investering van slechts 5k.

Er zijn slechts 4 plekken beschikbaar.  Meld je nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Een Kick-Off sessie op locatie
1x per week een  1-op-1 call 
Begeleiding via WhatsApp
Bonus: Alle online cursussen

Meld je aan

intensief 2 maanden traject

Business boost

Start nu met het intensieve 2-maanden durend coachingstraject dat speciaal is ontworpen voor ondernemers die in een korte tijd hun business een mega boost willen geven. Tijdens het traject krijg je toegang tot mijn expertise en begeleiding op maat. Samen werken we aan het identificeren van jouw specifieke doelen en het ontwikkelen van een strategie om deze te bereiken. We gaan twee maanden kei hard knallen zodat jij aan het einde van het traject je omzet minstens verdubbeld hebt. Dit gaan we doen door samen een passende strategie op maat te maken wat jouw rust en duidelijkheid gaat geven. Daarnaast gaan we jouw branding een complete make-over geven zodat deze perfect aansluit bij jouw next level business. En het goede nieuws is dat je dit niet alleen hoeft te doen. Ik help je hierbij. Dit alles voor een eenmalige investering van slechts 5k.

Er zijn slechts 4 plekken beschikbaar. Meld je nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Een Kick-Off sessie op locatie 

meld je aan

Een directe lijn met mij via WhatsApp

1x per week een 1-op-1 call 

Bonus: Toeging tot al mijn online cursussen t.w.v. €1196

reviews van deelnemers

" Ik ben super blij met het coachingstraject! Voorafgaand voelde ik me onzeker en dat zag ik terug in mijn resultaten. Ik besefte dat ik veel te weinig vroeg voor mijn diensten (€50 voor een fotoshoot) en moest keihard werken om rond te komen. De begeleiding was top: wekelijkse online calls en een persoonlijke 1-op-1 live dag. En het beste was dat ik altijd via Whatsapp vragen kon stellen en snel reactie kreeg. Iris gaf niet alleen goede tips, maar hielp me ook met templates en teksten. Het traject heeft me zoveel opgeleverd! Ik ben zelfverzekerder geworden, durf nu betere prijzen te vragen en weet waar ik met mijn bedrijf naartoe wil. Ik raad dit coachingstraject echt aan als je serieus wilt groeien! De persoonlijke aanpak is Business Boost en de directe feedback is super waardevol. Deze investering is absoluut de moeite waard. Het heeft mijn bedrijf laten groeien, mijn zelfvertrouwen versterkt en me geholpen om mijn doelen helder te krijgen. Echt een aanrader! "

- quincy de ruiter, QR-Photography

"ik heb nu in 2 maanden €6.000 verdiend"

- Rosanne de Leeuw

"Nu bijna een halfjaar geleden ben ik begonnen bij Iris met het Coaching Traject. Nog steeds ben ik hier elke dag heel blij mee, want alleen was ik nooit zo ver gekomen. Iris helpt je graag en heeft veel ideeën om jouw onderneming naar een hoger leven te tillen! Elke inspiratiedag is weer een feestje om naar toe te gaan en ook tijdens de online meetings krijg je weer een lading vol inspiratie om mee aan de slag te gaan! Helaas is het voor mij nu bijna klaar, maar ik weet nu wel wat ik moet doen en waar ik aan moet werken! Ik raad het iedereen aan om, als je jouw fotografie onderneming nu echt serieus wilt maken, het Coaching Traject bij Iris te volgen. Het is elke investering dik waard!"

"Iris helpt je graag en heeft veel ideeën om jouw onderneming naar een hoger leven te tillen!"

Ik wil anderen inspireren om te zijn wie ze willen zijn. Alles is mogelijk. Zelfs het onmogelijke. Ongeacht wat jouw omgeving of de samenleving daarvan vindt. 

Ik ben tegen alles in gegaan. Ik deed stug waar ik zelf zin in had, waar ik iets in zag ook al raadde mij iedereen dit af. Met vallen en opstaan, pionieren en creativiteit ben ik een gelukkig ondernemer die alles uit het leven wil halen. Zowel zakelijk als privé. 

Ik heb al verschillende bedrijven mogen helpen. Mijn kracht zit hem in het aanzetten van de creativiteit bij anderen, de snelheid van het implementeren en het tegen de stroom inzwemmen. Oogkleppen op en gaan met die banaan.

Ik wil jouw potentieel naar boven halen. Jou laten zien waar jij toe in staat ben en je die drive laten voelen die er voor nodig is om al jouw stoute dromen werkelijkheid te maken.  Ik ben jouw coach, cheerleader, brainstorm buddy en strateeg in één. Ik hou zielsveel van ondernemen, maar wat ik nog veel leuker vind is het helpen van andere ondernemers.

Iris van meijl

The game plan

fase 1

deep dive

We starten met de Kick-off dag. Hierbij gaan we vanuit een helicopterview naar jouw bedrijf kijken. Naar jouw doelen, ambities, etc.

fase 2

uNLOCK your BLACK BOX

Vervolgens gaan we jouw "Black Box" unlocken! We gaan jouw creativiteit aanzetten waardoor je nieuwe inzichten gaat krijgen en ziet wat er nodig is om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

fase 3

STRATEGIE

Daarna gaan we alle toffe ideeën koppelen aan een strategie die ervoor gaat zorgen dat jij binnen no-time jouw omzet kunt gaan verdubbelen. Deze gaan we helemaal uitwerken. Van branding tot lanceringsstrategie. 

fase 4

UITVOEREN

Tot slot de laatste fase: Uitvoeren. Je gaat de strategie uitvoeren. Hier zal ik je bij helpen. We maken samen een planning, ik help je aan de juiste professionals en kijk en denk continu met je mee.

Tijdens het traject ga je verschillende fases doorlopen die ervoor gaan zorgen dat jij binnen no-time jouw business doelen gaat behalen

Deze fases ga je tijdens het traject doorlopen

Voor wie is dit geschikt?

Business Boost is voor geschikt voor ondernemers die:
 • Minimaal al een jaar bezig zijn 
 • Minimaal 1k per maand omzet hebben
 • Eigen producten en diensten aanbieden
 • Lef en doorzettingsvermogen hebben
 • Zichzelf en hun onderneming serieus nemen en ervoor willen gaan
 • Leergierig, oplossingsgericht en openminded zijn
 • Toe zijn aan leuke, enthousiaste klanten
 • Groot durven dromen
Business Boost is niet voor geschikt voor ondernemers die:
 • Net zijn begonnen
 • Nog geen of weinig klanten hebben
 • Een full-time baan naast hun onderneming hebben
 • Op zoek zijn naar een quick-fix
 • Hun onderneming "bedrijfje" noemen
 • Wachten op dat kansen aan komen waaien
 • Geen risico's durven nemen
 • Niet buiten hun comfortzone willen treden
 • Niet kunnen omgaan met kritiek

gun jezelf deze boost

Ik heb ontzettend veel zin om met je aan de slag te gaan en jouw business een onwijs grote boost te gaan geven in slechts 2 maanden tijd. Nieuwsgierig geworden naar het traject? Plan dan vrijblijvend een afspraak in.

Get on the vip list

Geloof me, deze emails wil je wel ontvangen. Schrijf je in om tips en inzichten over creatief ondernemen te ontvangen. Je kunt je altijd weer uitschrijven.

@irisvanmeijl