The brainstorm

Voor dienstverlenende ondernemers die eens flink willen sparren over de mogelijkheden van hun bedrijf

Out of the Box gaan!

De dagen vliegen voorbij. Voordat jij het weet is er alweer een maand voorbij en dan alweer een kwartaal. Maar waar sta jij nu? Jij staat stil. Niet qua opdrachten, want die gaan allemaal lekker door. Jij staat stil als ondernemer. Je komt niet verder. Je bedrijf groeit niet zo hard als je zou willen. Je loopt tegen een muur op. Je mist motivatie en bent het overzicht kwijt.

Jij hebt behoefte om eens even afstand te nemen van jouw bedrijf. Om te zien wat er staat, waar je naartoe wil en wat ervoor nodig is om daar te komen. Jij wil weer lekker gaan vlammen. Die intrinsieke motivatie voelen om weer bergen te kunnen verzetten. Om jouw onderneming nog meer om jou heen te kunnen vouwen. Te doen wat jij het allerliefste doet.

Jij wil een even flink

Iconisch

Maar om te zien wat er nodig is, wat jou nu te doen staat, is ontzettend lastig. Iedereen heeft zijn of haar blinde vlekken. Al helemaal als het over ondernemen gaat. 

Hoe fijn is het om even met iemand te kunnen sparren? Even te kunnen brainstormen over vragen die continu door jouw hoofd spoken? Om te kijken wat een ander voor jou ziet? Om alles weer even te pinpointen? Zonder dat je meteen aan een langdurig coaching traject vastzit?

Laten we eens een keer lekker brainstormen!

Ja, dit wil ik!

Brainstormen

Jij wil eenmalig lekker kunnen

Visionair

"Gooi een euro in Iris en je krijgt er een miljoen aan ideeën voor terug" zij een klant ooit.

Ja. Dit ben ik.
Iris. 
Ik ben ondernemer in hart en nieren.
Een echte duizendpoot, super leergierig en vooral: Creatief. 

Ik hou van uitdagingen. Zie kansen en mogelijkheden waar niemand ze ziet. Ik werk als business coach in verschillende branches en help ondernemers van verschillende niveau's. Zowel starters als internationale bedrijven. 

Mijn kracht ligt in het zien van mogelijkheden in de ene branch om deze vervolgens als gat in de markt te kunnen introduceren in de andere. Om nieuwe concepten te verzinnen die nog niemand gezien heeft. Ondernemers te laten zien welke mogelijkheden en kansen er voor hun neus liggen.

Ondernemer

Ik ben Iris, business coach en

Let's make impact

Voor ik de brainstorm sessie met Iris heb gedaan liep ik vooral tegen een stukje focus/specialisatie aan. Ook wilde ik graag een aanbod wat géén 13-in-1-dozijn aanbod is. Iris heeft mij hier super goed mee op weg kunnen helpen door een aantal opties voor te leggen die ik zelf verder ben gaan uitwerken. Ook hebben we samen mijn ideale klant wat duidelijker in beeld gebracht. Iris is top om je “wakker” te schudden en vanuit een helicopter naar je bedrijf te laten kijken. Iris denkt in oplossingen in plaats van problemen wat mij ook veel geholpen heeft! Na de brainstorm sessie heb ik d.m.v. content wat meer gericht is op mijn ideale klant meteen al 2 nieuwe klanten binnen gehaald 🥳

- madushots

"Na de brainstorm sessie heb ik meteen al 2 nieuwe klanten binnen gehaald "

" Ik ben super blij met het coachingstraject! Voorafgaand voelde ik me onzeker en dat zag ik terug in mijn resultaten. Ik besefte dat ik veel te weinig vroeg voor mijn diensten (€50 voor een fotoshoot) en moest keihard werken om rond te komen. De begeleiding was top: wekelijkse online calls en een persoonlijke 1-op-1 live dag. En het beste was dat ik altijd via Whatsapp vragen kon stellen en snel reactie kreeg. Iris gaf niet alleen goede tips, maar hielp me ook met templates en teksten. Het traject heeft me zoveel opgeleverd! Ik ben zelfverzekerder geworden, durf nu betere prijzen te vragen en weet waar ik met mijn bedrijf naartoe wil. Ik raad dit coachingstraject echt aan als je serieus wilt groeien! De persoonlijke aanpak is Business Boost en de directe feedback is super waardevol. Deze investering is absoluut de moeite waard. Het heeft mijn bedrijf laten groeien, mijn zelfvertrouwen versterkt en me geholpen om mijn doelen helder te krijgen. Echt een aanrader! "

- quincy de ruiter, QR-Photography

"ik heb nu in 2 maanden €6.000 verdiend"

- Rosanne de Leeuw

"Nu bijna een halfjaar geleden ben ik begonnen bij Iris met het Coaching Traject. Nog steeds ben ik hier elke dag heel blij mee, want alleen was ik nooit zo ver gekomen. Iris helpt je graag en heeft veel ideeën om jouw onderneming naar een hoger leven te tillen! Elke inspiratiedag is weer een feestje om naar toe te gaan en ook tijdens de online meetings krijg je weer een lading vol inspiratie om mee aan de slag te gaan! Helaas is het voor mij nu bijna klaar, maar ik weet nu wel wat ik moet doen en waar ik aan moet werken! Ik raad het iedereen aan om, als je jouw fotografie onderneming nu echt serieus wilt maken, het Coaching Traject bij Iris te volgen. Het is elke investering dik waard!"

"Iris helpt je graag en heeft veel ideeën om jouw onderneming naar een hoger leven te tillen!"

Deze ondernemers gingen jou al voor

The Brainstorm

Ben jij toe aan nieuwe, creatieve inzichten waarmee jij weer flink in beweging gaat komen? Laten we eens gaan brainstormen, echt out of the box denken, hoe je jouw onderneming nog succesvoller kunt maken.

Een 1:1 videocall via zoom

60 minuten brainstormen

Plan zelf jouw call in 

The Brainstorm

met de transformatie naar het bedrijf van jouw dromen

€249

Brainstormsessie

Je plant zelf de brainstorm sessie in

Hierbij kun je meteen betalen

Vul het formulier in om je voor te bereiden op de sessie

De sessie duurt ongeveer 60 minuten en vindt plaats via zoom

Tijdens de sessie gaan we lekker brainstormen, kun jij al jouw vragen aan mij stellen en zal ik vertellen welke kansen ik voor jou zie

Zo werkt een 

Iconisch

@irisvanmeijl