In 30 dagen jouw iconische website

Voor dienstverlenende ondernemers die moeiteloos klanten willen gaan aantrekken

Meld je aan

Jij bent een ondernemer die echt op wil gaan vallen

Jij bent een dienstverlenende ondernemers die nu echt stappen wil gaan zetten. Die echt impact wil maken en weer meer plezier wil terugkrijgen in het ondernemen. Maar je loopt nu tegen het volgende aan:

  • Je moet er iedere maand weer hard aan trekken om nieuwe klanten aan te trekken. Je probeert van alles op social media, maar het lukt je niet om een consistente stroom aan te trekken.
  • Je bent het zat om klanten steeds te moeten overtuigen van jouw waarde. Wanneer je jouw website of document stuurt met je tarieven haken ze vaak af of ontstaat er ineens een radiostilte. 
  • Je hebt geen website of je website is hoognodig toe aan vervanging, maar uitbesteden kost te veel en je stelt het steeds uit om er zelf aan te beginnen. 
  • Je valt niet op. Jouw onderneming valt in die overvolle markt aan concurrentie.
  • Je weet niet waar je moet beginnen en je bent niet goed in het schrijven van teksten waarmee jij je klanten kunt overtuigen van jouw waarde. 
  • Je bent slecht vindbaar op google waardoor je het alleen van social media moet hebben wat een hoop tijd kost.

Dit ben jij:

Jij bent ontzettend AMBITIEUS. Je durft groot te dromen en neemt het heft in eigen hand om deze dromen NU echt waar te gaan maken.

Jij neemt jezelf serieus en bent bereid om te INVESTEREN in jouw kennis en skills omdat jij weet wat dit jou gaat opleveren: Een mooie financiële basis, succes en vrijheid, zoadat je leeft en werkt op jouw voorwaarden.

Ik rijk jou alle handvaten aan en jij neemt jouw EIGEN VERANTWOORDELIJKHEID om dit uit te voeren en vind het leuk om nieuwe vaardigheden te leren die jou dichter bij jouw doel brengen

Jij bent een dienstverlenende ondernemer die nu echt stappen wil gaan zetten. Jij wil niet langer klanten hoeven overtuigen van jouw waarde.

Jij wilt opvallen. Jij wilt impact maken binnen jouw branche

Jij wil geen 13 in een dozijn zijn. Jij wilt echt gaan opvallen. Echt boven het maaiveld gaan uitsteken, zodat klanten niet langer meer om jou heen kunnen. Jij wilt voorloper worden. Het echt anders doen dan hoe iedereen het al doet. 

Maar waar moet je beginnen? Waar haal je die inspiratie vandaan om het echt anders te kunnen doen? Want alles wordt toch al gedaan?

Ik ga je helpen. Samen gaan we een onwijs gave website bouwen die echt impact gaat maken in jouw branche. Een website die continu nieuwe leads gaat aantrekken en vervolgens die leads om kan zetten in leuke, betalende klanten die jou waarde echt inzien. 

ik voel 'm!

HOVER to preview

Ja, dit wil ik!

In 30 dagen jouw Iconische Website

Tijdelijke crazy early bird bonussen:

Een uitgebreide online video cursus die je altijd en overal kunt bekijken

Verschillende website templates die je kunt gebruiken als basis voor het bouwen van jouw website

Werkboeken en templates over onder andere: Website teksten schrijven, SEO, vormgeving, en nog veel meer.

BONUS:Toegang tot de besloten Community t.w.v. €149,-

BONUS: 4 live Q&A's t.w.v. €299,-

BONUS: €300,- korting op de cursus 

Nu van €899 voor €599
Leer in 30 dagen jouw eigen Iconische website te bouwen met deze online video cursus. Bij aankoop heb je levenslang toegang tot deze cursus. Hierbij zit het volgende inbegrepen:

Na dit programma..

Kunnen klanten niet meer langer om jou heen 

Dit wil ik ook

Heb jij een super vette website die niet alleen prachtig is, maar ook nog eens goed converteert 

Kun jij ijzersterke teksten schrijven waarmee jij klanten moeiteloos kunt overtuigen van jouw waarde

Heb je een unieke branding waar jij retetrots op bent

Trekt jouw website continu nieuwe leads aan omdat deze super goed vindbaar is in google

Kun jij helemaal zelf je website inrichten zoals jij het wil, waardoor jij veranderingen binnen jouw bedrijf binnen no-time kunt doorvoeren

Jij gaat tijdens dit programma met mijn hulp een super toffe website neerzetten. Het streven is om dit binnen 30 dagen te doen, wat makkelijk haalbaar is, maar je mag er ook langer over doen. Je hebt namelijk voor altijd toegang tot dit programma. Je kunt de cursus in je eigen tempo doorlopen en je kunt alle Q&A's terugkijken. 

Creatief proces
We starten met het creatieve proces. We gaan bij jou je creative black box openen om zo alle toffe ideeen die er in jou verstopt zitten eruit te halen. Want we willen natuurlijk niet een standaard website neerzetten, maar echt een super toffe website die helemaal jouw is. 

Show it
We gaan de website bouwen met Show it. Show it is super gebruiksvriedelijk. Ik noem het altijd de website variant van canva. Je kunt heel makkelijk alles slepen en aanpassen. Ik leer je hoe show it werkt, maar vooral, hoe je de website echt helemaal eigen kunt maken. Show it krijg je van mij de eerste maand gratis. Daarna kost het $20 per maand. 

Templates
Je kunt ervoor kiezen om jouw website helemaal vanaf nul op te bouwen, of te gaan werken met mijn website templates. Je kunt alle templates nog helemaal aanpassen naar jouw wensen.

Teksten
We gaan niet alleen een mooie website neerzetten, maar een website die echt aankopen gaat opleveren. Dit gaan we natuurlijk doen door middel van de inrichting, maar ook door middel van ijzersterke teksten. Ik leer jou hoe je met gemak goede teksten kunt schrijven voor je website waardoor jouw klanten moeiteloos overtuigd worden van jouw waarde.

Domeinnaam

Heb je al een domeinnaam? Geen probleem. Deze gaan we overzetten naar jouw show it website wanneer deze klaar is. Ik laat je zien hoe je dit gemakkelijk kunt doen. 

Dit is wat we gaan doen

Tijdens het programma

Maryse Hettinga

Fotografe

Ik ben heel blij met de website die Iris voor mij gebouwd heeft. We hebben van tevoren een uitgebreide sessie gehad waarin we van alles door hebben genomen. Van welke stijl de website moest worden, wat het moest uitstralen tot wat mijn ideale klant werd en ook met de prijspakketten heeft ze nagedacht. 
Het is een website geworden die precies bij mij past. Het was even zoeken hoe ShowIt precies werkt, maar nu is het heel handig om de website zelf verder te kunnen aanpassen en onderhouden wanneer nodig. Kortom heel blij met het resultaat!  Dankjewel Iris

Bekijk website

Bekijk websites

Die we gebouwd hebben met showit

HOVER to preview

Studio Renaissance

vergaderlocatie

Het voornaamste doel was het creëren van een intuïtieve ervaring die de unieke sfeer van de locatie weerspiegelt, terwijl bezoekers gemakkelijk informatie kunnen vinden en reserveringen kunnen maken. Sinds de lancering heeft de website een significante toename in boekingen gezien, mede dankzij de verbeterde gebruikerservaring en de effectieve presentatie van de locatie en haar diensten.

Bekijk website

HOVER to preview

Wanda Kuijpers

business coach voor schoonheidsspecialistes

Wanda had de branding kleuren donkerblauw, oranje en beige. Het was een uitdaging om een vormgeving voor de website te kiezen waarbij deze kleuren verwerkt gingen worden, maar uiteindelijk staat er een prachtige website die opvalt.

“Ik ben blij met mijn website. Iris heeft me daarbij goed bijgestaan. Ik ga nu mezelf, en met hulp van Iris, leren om zelf ook aanpassingen te maken binnenin de website. Ik heb er vertrouwen in dat dit wel gaat lukken”.

HOVER to preview

AB Designs

Interieur ontwerper

AB Designs had al een website, maar deze was gedateerd, saai en benadrukte niet genoeg hun professionaliteit. Daarom hebben we voor AB Designs een gloednieuwe website gemaakt met hun huidige branding in een professioneel jasje, pakkende teksten, waar duidelijk hun diensten op vermeld staan. De opdracht was duidelijk: Niks mag wit zijn. Het moet speels zijn, toegankelijk en tegelijkertijd professioneel.

HOVER to preview

Iris van Meijl

business coach 

Mijn eigen website heb ik natuurlijk ook helemaal in showit gemaakt. Voor showit heb ik gebouwd met wix, wordpress en pixieset. Maar showit is veruit het beste, meest gebruiksvriendelijkste platform wat je ook echt alle vrijheid geeft om je creativiteit de vrije loop te kunnen laten. 

Ik kan nu binnen een handomdraai een extra salespagina bouwen. Ik kan alles wat ik maar wil. Wat mij de vrijheid geeft om snel te kunnen schakelen wanneer ik een nieuw product of dienst wil lanceren.

HOVER to preview

Waarom je echt hierbij wilt zijn

Zodat jij binnen 30 dagen echt een kick-ass website hebt

In je eigen tempo

Je kunt tijdens dit programma in 30 dagen jouw website neerzetten. Wil je liever meer de tijd ervoor nemen? Geen probleem. Je kunt het gehele programma in je eigen tempo doorlopen. Je hebt altijd toegang en kunt de Q&A's terugkijken.

We gaan echt doen

Natuurlijk kan ik je heel veel leren over het maken van een website, maar we gaan niet alleen praten maar juist vooral lekker DOEN! We gaan tijdens dit programma een super toffe website maken en zorgen dat jouw teksten on point zijn.

Vette shit!

We zetten geen 13 in een dozijn website neerzetten. We gaan toffe shit maken waarmee jij echt impact maakt en je concurrentie het nakijken geeft en waardoor jouw ideale klant niet langer meer om jou heen kan. 

Alles op één plek

Alles wat je krijgt, van cursussen, Q&A sessies tot community vind je gemakkelijk op één plek . Je kunt alles zowel via je laptop als via de app op je smartphone vinden. Zo kun je altijd en overal het traject volgen.

Meld je aan

De voordelen van zelf je website bouwen

Volledige controle en aanpassing: Wanneer je zelf je website bouwt, heb je volledige controle over elk aspect van de site, van de lay-out tot de functionaliteiten. Je kunt de website precies zo ontwerpen en aanpassen als je wilt, zonder beperkingen van templates of externe ontwerpers.

Wanneer je zelf je website beheert, kun je snel en gemakkelijk wijzigingen doorvoeren. Je hoeft niet te wachten op een webdesigner of -ontwikkelaar om updates te maken, wat vooral handig is voor het onmiddellijk bijwerken van content of het aanpassen van productinformatie.

Kostenbesparing: Het inhuren van een professionele webdesigner of een bureau kost al snel €2000-€5000. Door zelf je website te bouwen bespaar je veel kosten. Wanneer je door middel van dit programma je website bouwt in je investering slechts €399.

Flexibiliteit in ontwikkeling: Je kunt je website geleidelijk bouwen en ontwikkelen in jouw eigen tempo, functies toevoegen of wijzigen naar behoefte, zonder gebonden te zijn aan een vast contract of de planning van een extern bureau.

Leerervaring: Het proces van het zelf bouwen van een website is een waardevolle leerervaring. Je ontwikkelt vaardigheden op het gebied van webdesign, het schrijven van teksten en digitale marketing, die nuttig kunnen zijn voor toekomstige projecten of zelfs je carrière.

Persoonlijke voldoening: Het zelf bouwen en lanceren van een website is echt super leuk om te doen! Het kan een super fijne creatieve uitlaatklep zijn. Het is het bewijs van je harde werk en creativiteit.


FAQ

01 "Wat heb ik nodig om te beginnen met deze cursus?"

Om te beginnen met de cursus heb je alleen een computer/laptop met internettoegang nodig. Kennis van webdesign of programmeren is niet vereist, omdat de cursus is ontworpen om beginners stap voor stap te begeleiden in het gebruik van Showit voor het bouwen van hun eigen website. 

02 "Hoe lang duurt de cursus?"

De cursus is zelfgestuurd, wat betekent dat je in je eigen tempo kunt werken. De meeste deelnemers voltooien de cursus gemiddeld binnen 4 tot 6 weken, afhankelijk van hoeveel tijd ze wekelijks besteden aan de cursusmaterialen. Wanneer je echt er voor gaat heb je jouw website al binnen 30 dagen af. Mocht je er langer de tijd voor willen nemen dan is dat helemaal prima. Je hebt levenslang toegang tot de cursus.

03 "Is er ondersteuning beschikbaar als ik tijdens de cursus vragen heb?"

Ja, er is ondersteuning beschikbaar. Je kunt op elk moment tijdens de cursus vragen stellen via ons online forum, waar je zowel van instructeurs als van medecursisten antwoorden en ondersteuning kunt ontvangen.

04 "Ik heb al een website. kan ik dan alsnog meedoen?"

Zeker, zelfs als je al een website hebt, kan deze cursus waardevol zijn. Je kunt nieuwe vaardigheden leren om je bestaande website te verbeteren, zoals het optimaliseren van de gebruikerservaring, het verbeteren van de SEO, en het integreren van meer geavanceerde functies die Showit biedt. Bovendien biedt de cursus inzichten in marketingstrategieën die je kunt toepassen om je website effectiever te maken in het aantrekken van klanten. Je kunt je website ook omzetten naar een showit website. Dan zetten we de domeinnaam over naar showit en zeg je jouw oude website op.

05 "Ik ben pas net begonnen met ondernemen, kan ik dan meedoen?"

Absoluut, deze cursus is juist ontworpen voor beginnende ondernemers die hun online aanwezigheid willen opbouwen. Je hebt geen voorkennis nodig over webdesign of ondernemen om te kunnen deelnemen. We beginnen bij de basis en begeleiden je door alle stappen om een effectieve website te bouwen die je helpt bij het groeien van je bedrijf.

@irisvanmeijl